reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Madziolina owulke miałam dokładnie między 4-6 maja ostatni stosunek miałam 4 i na drugi dzień zaczęły boleć mnie jajniki i śluz inny wiec wtedy miałam chyba ze miałam 2 pod rząd ;-) albo bliźniaki to był 1 cykl od odstawienia plastrów :-D albo opcja 2 bliźniaki ;-) wtedy podobno beta wysoka zobaczymy jutro :-)

moja gin kazała mi przyjśc 24.06 bo wtedy ma byc juz coś na usg widać. Do tego brac kwas foliowy i zrobic badania na toxo, tsh, ft4. Jestem dobrej myśli.

kurcze gin dzwoniła ,że na 29 jednak jak moze zapłodnienie być przesunięte. Bety mam nie powtarzać, i sie nie nakrecac jak poprzednia ciąża ok. ale nie wiem czy mnie nie bedzie korcic a z drugiej strony bede analizować ile procent przyrosło i czy ok czy nie a to tylko nerwy moje. co myślicie?

A ja ze strachu nie powtarzałam bety bałam się ze zacznie spadać albo za mało rosnąć a już dość miałam myślenia jak testy i beta wyszła a usg nie kolejna wizyta to była masakra siedziałam jak na szpilkach w tej poczekalni jak weszłam to asz mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam maleństwo to ulga jak nie wiem ehh i potem kolejny tydzień stresu czy serduszko jest . Wsumie przed jutrzejsza wizyta tez się boje :-(

Cześć Ati nasza kolejna lutówko :)

Ati, ja bym powtórzyła na Twoim miejscu betę, bo i tak będziesz o tym myśleć, a mając wyniki trochę się uspokoisz. Tym bardziej, że ta wizyta u lekarza taka odległa...

Ja już dzisiaj rano zrobiłam "koszenie" mojego prywatnego ogródka ;) i jestem prawie gotowa na wizytę u lekarza :) Tylko czemu to serce tak wali?

reklama
Do góry