reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
4 dziecko straciliśmy w 29tc. Poza tym jestem po 4 cc, więc masa obaw. Jednocześnie mam cudownego lekarza i staram się myśleć pozytywnie. W uk nie robi się usg wczesniej niż ok 11-13 tc chyba,że wystąpi silna potrzeba. W trzeciej ciąży miałam w 8 tc po wypadku samochodowym. Teraz po stracie być może będą chcieli robić,ale przyczynę utraty Kaji znamy i raczej nie sądzę,by monitorowali tak wcześnie :happy:

Hej Magda, ciesze sie, ze dolaczylas.Ja tez mieszkam w uk, niecierpliwie czekam na swoj skan-bedzie w 8 tygodniu.
Madziolinka okruszek powstal dosc niekonwencjonalnie dlatego cieszę sie, ze udalo sie za pierwszym podejsciem.

Solla jak miło,że i Ty jesteś z Uk :-) W Twoim przypadku to wiadomo,że usg wcześniej konieczne. U mnie zobaczymy. Póki co jeszcze do położnej nie dzwonię. Wiem,że po tym pierwszym scanie juz będą mnie ciągle sprawdzać i opiekę będę mieć łączoną z innym szpitalem. Zresztą 2 ostatnie ciąże miałam pod ścisłym monitoringiem i czuje się bezpiecznie :happy:

Hej dziewczyny,
Coraz nas więcej :-) ja będę mieć wizytę 17.02.
Magda - też trochę boję, bo u mnie to będzie 3 CC i to w krótkim czasie :-| (nie wiem jak jest u Ciebie, bo na tel sygnaturki nie widzę).
Wpadka kontrolowana - jakie ładne określenie :-) to u mnie też tak. Tzn chyba nawet bardziej wpadka niż u Was, bo chciałam trzecie, ale byłam skłonna dłużej zaczekać, a T. w ogóle nie był do końca przekonany. A z drugiej strony wyszliśmy z założenia, że co będzie to będzie... no i jest ;-)

Witaj zuzanko
Magda ja tez mam podobne odczucia. Pierwsze dziecko rodzilam osiem lat temu. Uwazam, ze opieka w trakcie ciazy, porodu I po jest rewelacyjna. Ja czuje sie bezpiecznie I bardzo spokojnie.

Hej Magda :-) i cala reszta. Jak to jest z tymi cc miałam 3.5 roku temu i teraz bym chciała rodzic normalnie ciekawe czy jest taka opcja . Lecę dekorowanie dalej sale ehhhhh pewnie duże nie porobie ale coś zawsze

reklama
Do góry