reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Choco tez tego nie lubię zwłaszcza ze ostatnia wizytę mi odwołali w koło godziny 10 a na 15 szłam do lekarza :-) i przepisali do innego lekarza ;-) teraz musze się do niego dostać bo jednak zaufanie większe mam do niego niż jego kolegi ;-) pije kawkę i idę załatwiać ze zmianami dowodów itd :-) przed ślubem załatwienia pi ślubie załatwienia ale pocieszam się bo na 90% syn będzie nosił nazwisko męża obecnego :-) hura.

Witam kochane :-)

Nawet nie wiecie jak lubię Was czytać. Działacie na mnie bardzo kojąco :tak:

Moje dziewczyny chore,a ja próbuje nie panikować. Dziś nie umiem. Boli mnie brzuch. Zupełnie nie ciążowo :-( Boję się bardzo....co chwilę rycze. Dziś równe 9 miesięcy od narodzin Kaji. W sercu wciąż rozpacz....wiem, że tym razem będzie dobrze. Wiem, że nie ma co rozstrząsac, ale tak trudno mi czasem z tym żyć :-( Ocieram łzy i staram się. Dziś mam paskudny dzień....

Aschlee, Bozienka choć zawsze uspakajam, to dziś nie umiem. Musimy myśleć pozytywnie. Więcej nic nie zrobimy :huh:

Kropek witaj! Bardzo się cieszę, że do nas przeszłaś. Jak tylko na kompie będę dodam Cie do listy :-) Spokojnej ciąży kochana!

Choco jak dobrze, że choć Ty dziś pałasz optymizmem. Postaram się nie smecic :sorry:

Milenia masz rację bez dwóch zdań. Ciężko mi jednak zachować spokój, gdy ktoś wprost nazywa mnie glupkiem :-(

Ściskam Was serdecznie i życzę miłego dnia :happy:

reklama
Do góry