reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Magda, ja nie czytałam Twojej historii, znam tylko zakończenie. Ten temat mnie zdecydowanie przerasta. Nawet nie chcę sobie wyobrażać co przeżywasz. Trzymaj się cieplutko, mocno tulimy. Jesteś bardzo dzielna.
Postaraj się myśleć o tym maluszku, które teraz nosisz pod sercem - jak mama jest smutna to i Ono jest. Idź na jakieś zakupy, kup sobie coś ładnego, może myśli nie będą tak dręczyć...

reklama
Tak dziewczyny, pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda. Jak tylko nachodzą mnie czarne myśli to staram się wyobrażać sobie jak trzymam w ramionach moje śliczne i zdrowe dziecko, jak uczę je mówić i chodzić i od razu mi lepiej :-)

reklama
Do góry