reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czesc. Ja sie tylko zamelduje. Zyje jeszcze. Tak mnie masakrycznie muli. Spac moge nawet ma stojąco. O nadrobieniu kilkunastu stron nawet nie marze. Postaram sie poczytac.
Witam wszystkie nowe mamy.

Jestem spowrotem :) byliśmy z mężem na spacerze, na lodach i zakupach :) humor od razu lepszy, tylko córcia od rana spać nie chce :) widocznie też ma dobry dzień ;) witam i ja Jadzie i znów się powtórzę ale pamiętajcie kochane myślimy pozytywnie! Wdech - wydech.. stres to najgorsze co możemy dzidziusiowi teraz zasponsorowac :)

Jadzia będzie dobrze! ciesz się tym co już jest ja się trochę podlamalam jak lekarka ostatnio mi powiedziała ze nie słychać serduszka i jeszcze nie może stwierdzić czy ciaza żywa ale cały czas mysle pozytywnie ze było za wcześnie na to po prostu ..no w końcu te mdłości z nikąd się nie biorą ;) madziolina trzymam za ciebie kciuki i zobaczysz że na najbliższej wizycie obie usłyszymy serducha:)

KrOpek Ja byłam w piątek u lekarza i to samo usłyszałam a w poniedziałek z tym krwawieniem pojechałam na usg i serduszko już było chociaż to nie wyglądało za ciekawie i tego się trzymam

reklama
Do góry