reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Solla no nie! Kurcze,długo na te opony musicie czekać. Myśmy mieli taką sytuację,ale nas scholowali na pierwszy lepszy warsztat i oponę wymienili. Mąż by to sam zrobił,ale samochód był zbyt upakowany i to była zima,a kolo od strony autostrady. Straciliśmy wtedy tylko pół dnia. Kochana,trzymam kciuki,żebyście mogli jak najszybciej jechać dalej!

reklama
Cześć Dziewczyny, ja już po usg prenatalnym.
Trisomia 21 1:1371
Trisomia 18 1:4464
Trosomia 13 mniej niż 1:20000
Krew tez badalam, ale wyniki dopiero za tydzien. Ponoć wyglada to prawidłowo... Sama nie wiem co p tym myślec.
Przeziernosc Karkowa raz 1,9 raz 2,1 zależnie jak sie obrócił. Znamy już płeć, to CHŁOPCZYK :)
Niektóre dziewczyny pytały czy to badanie dowcipne czy brzusznej. U mnie już brzuszne było :)

Milenia umnie tez brzuszne lekarz mówił ze to badanie robi się przez brzuch :-) fajnie ze juz wiesz kogo masz pod serduszkiem hehe ja tam na 100 % jeszcze nie wiem

Milenia wyniki ok! Super!
Mi w pierwszej ciazy robil dopochwowo, a teraz pewnie bedzie przez brzuch.
Jeju mi sie caly czas wydaje, ze powinnam czuc brzuch, a ja nic, jak bym w ciazy nie byla

Jestem w lekkim szoku, ze to synek. Muszę sie nastawić :)
Bozienka, podalas gdzieś może swoje wyniki? Chciałabym sie jakoś odnieść do tych swoich.

Madziolina, ja już czuje ruchy, ale to moje jest większe niż wynikałoby z OM, wiec u mnie wszystko szybciej. Ma już 64 mm.

reklama
Betula 12 tydzień i 6 dzień wychodzi ze wszystkich badań. Od razu mowię ze ruchy sa b. delikatne i tylko wieczorem gdy leżę na wznak :) jakbym nie przeżyła to bym nie uwierzyła, ze tak wcześnie cos czuć :)

Do góry