kasiaczek, tak jak dziewczyny radzą, lekarz powinien ci coś dać na złagodzenie objawów c., to wyczerpujące tak cały czas 
beemik, Witaj serdecznie, ja też Lutówka spoza kraju, obecnie - Irlandia
żaba, Witam
kurcze komentarz lekarki powiedziałabym: zbędny
gwiazdeczka88, pozytywnego załatwienia spraw w pracy
demollka2, Ja z myciem zębów ok, nawet mnie pasta nie muli, miętowej używam
kr0pek, Ja też dopiero co wróciłam z usg a mam wrażenie ze wieki minęły, do następnego tak straaaasznie daleko, już się czas dłuży.
Mam prenatalne 6go sierpnia.
Aschlee25, Stres o ciąże pewnie dodatkowo człowieka nakręca
Straszne co przechodzisz i niesamowite jak sobie z tym radzisz! a my się
tu przejmujemy czasem pierdołami..
chocolatequa, Gratuluję pierwszych kroczków Córci
Wszystkim Kobitkom, które się wybierają na wycieczki lub urlopy - udanego, fajnego relaxu, odpoczynku i powrotu z naładowanymi bateriami. A ja nawet do tego lasu nie dotarłam w końcu, a teraz mnie coś wzięło zeby nad morze jechać, tu i tu podobna droga, tylko jakies 40 min.
Bozienka24, Od dziś samych dobrych snów
madziolina_p, Ja nawet nie mam ani jednej fotki brzuszka jeszcze, jakoś tak..myślę za wcześnie, jak poczuję się troszkę pewniej, może ok 15 tyg, to zamieszczę (o ile sierota znajde ten wątek,napiszcie dokładny tytuł: zdjęcia brzuszków ? i jak szukać tego wątku krok po kroku lub link)
beemik, Witaj serdecznie, ja też Lutówka spoza kraju, obecnie - Irlandia
żaba, Witam
gwiazdeczka88, pozytywnego załatwienia spraw w pracy
demollka2, Ja z myciem zębów ok, nawet mnie pasta nie muli, miętowej używam
kr0pek, Ja też dopiero co wróciłam z usg a mam wrażenie ze wieki minęły, do następnego tak straaaasznie daleko, już się czas dłuży.
Mam prenatalne 6go sierpnia.
Aschlee25, Stres o ciąże pewnie dodatkowo człowieka nakręca
tu przejmujemy czasem pierdołami..
chocolatequa, Gratuluję pierwszych kroczków Córci
Wszystkim Kobitkom, które się wybierają na wycieczki lub urlopy - udanego, fajnego relaxu, odpoczynku i powrotu z naładowanymi bateriami. A ja nawet do tego lasu nie dotarłam w końcu, a teraz mnie coś wzięło zeby nad morze jechać, tu i tu podobna droga, tylko jakies 40 min.
Bozienka24, Od dziś samych dobrych snów
madziolina_p, Ja nawet nie mam ani jednej fotki brzuszka jeszcze, jakoś tak..myślę za wcześnie, jak poczuję się troszkę pewniej, może ok 15 tyg, to zamieszczę (o ile sierota znajde ten wątek,napiszcie dokładny tytuł: zdjęcia brzuszków ? i jak szukać tego wątku krok po kroku lub link)