reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry.
Ale my pospali szok ale to chyba dlatego że szwagierka mnie chyba lubi i wiatrak pożyczyła żebym żyła i rano oko podniosłam na siusi i sobie włączyłam bosko. Dzisiaj mam ambitny plan i chłopaków pokój generalnie posprzątać

Hej dziewczyny :-)

Mój detektor przyszedł juz dziś rano,ale przetestuje wieczorem jak będę miała spokój ;-)

Carolajna pod koniec ciąży tym bardziej nie można masować brzucha,bo można pobudzić macice do skurczów na skutek wydzielania oksytocyny pod wpływem masowania ;-)

Emka u nas przy słońcu i 20 stopniach planujemy plażę :-) I Właśnie chyba jutro pojedziemy,bo ma być ładnie.

Nowa, Bozienka współczuję upałów!!!

Jadziu nie szalej z tym sprzątaniem ;-)

Milego dnia!

Witam się upalnie!
Byłam z młodą na placu zabaw, chciała wózek z lalką wziąć i oczywiście w drugą stronę ja taszczyłam. W Gdańsku gorąc nie do opisania. Chwilę się chłodzimy i idziemy z mężem i córą na spacer, bo ma spotkanie przy dworcu to skorzystamy i przejdziemy sie spacerkiem usiłując jarmark ominąć :-) Udanego dnia - kto dzisiaj wizytę miał rano? Bo cisza?

Hej dziewczyny, upał jest niemiłosierny! Przyjechaliśmy do szwagierki na weekend, niby domek nad jeziorem, ale tu skarpa i nie da się żyć. Pozdrawiam wszystkich :-)

reklama
Do góry