reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Ati ja nie mogłam nic pić nic jeść i najlepiej to siedzieć nieruchomo i tak też zrobiłam. Ale dziewczyna która robiła prawie rownolegle ze mną wcisnela sobie cytryne normalnie

reklama
madziu trzymam kciuki za Was i wierze ze wszystko bedzie dobrze

Ati ja mega sie boje nacinania krocza:rofl2:

Bozenka jakby ta dziewczyna normalnie pobierala by chorobowe to jest paranoja:baffled:

a co do krzywej cukrowej mi pozwolono dodac cytrynke:-)

Caro tez mnie vos bierze mega oslabiona jestem i boli mnie glowa:nerd:

reklama
Magda kciuki zacisniete dalej.Musi byc dobrze.Nie ma innej opcji...a jakie mialas objawy ze mowisz sama zaczelas myslec ze moze cos sie dzieje?

Ja naglukozie tez niestety nie moglam ani wczesniej ani teraz wcisnac cytryny :/

Do góry