reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2016

A mój małż pojechał po zakupy i go wcieło. Noszzzzz.
Mały słabo się rusza a ja już mam schizy po tych snach :((

Mało tego mam mamusie na głowie :(

reklama
Hej Dziewczyny,
nie bede odpisywac kazdej, bo za duzo mam do nadrabiania, za duzo watkow sie przewinelo. Wszystkim z dolegliwosciami zycze mniej problemow, a za wizytujace trzymam kciuki.

U mnie wszystko ok, Mala rosnie - ostatnio miala 886g. Ja jeszcze na pelnych obrotach (poki brzuch nie przeszkadza), realizuje moj plan porzadkow itp ;-) Powoli zaczynam kompletowac wyprawke - na razie ciuszki i maz fotelik zamowil. Łóżeczko mam po starszej, wózek w grudniu, a reszte w styczniu planuje kupić.
Wczoraj zainwestowalam w nowy stanik - w tk maxxie za 22zl fajny kupilam ;-D

Milego dnia!

Meldujemy sie z Karolkiem:-)

ehh pogoda u nas spiaca:eek:do tego dylemat nad lozeczkiem mamy z komoda w zestawie brac czy nie.poje sie zo komoda moze byc bubel i czy w tych pieniadzach nie kupic duzej do salonu bo i tak mamy w planach:-)

A mi wczoraj przyszło łóżeczko i muszę reklamować :-( Ta część na której kładzie się materac ma sęk i od tego sęka jest pęknięte :szok:
Napisałam już pismo o wymianę na nowe no ale mimo wszystko jestem zła i rozczarowana bo zamiast je złożyć i podziwiać muszę czekać na odpowiedź sprzedawcy :-(

Nowa ja mam samo i komodę inną bo chciałam wysoką ale dzisiaj pół dnia pomiary robiłam bo chciałam jednak dokupić. I co? Nie mam już miejsca :((

Bettina nieładnie, współczuję :(
A ja chciałam zrobić sałatkę ale się nie udało bo mała mi kazała leżeć i sama robiła z moją mamą. Potem zamarynowała mięsko a ja upiekłam z ziemniaczkami, mam buraczki do tego, niestety ze słoika, nie miałam ochoty robić. Czekam na męża, zjemy i zrobię jabłecznik ;)
Oczywiście jak mięsko się piekło to spałam ;)

O, mięsko:

Załączniki

• 1446906664412.jpg
    1446906664412.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 52
Melduje się po pysznym obiadku :-) dzisiaj postanowilam zrobić żeberka :-) palce lizać :-) a jutro zrobię kluski śląskie z bitkami i może marchewkę do tego :-)

Tez się zastanawiałam nad tym lozeczkiem z komoda odrazu ale takie mi się to wydaje liche pewnie jak będziemy kupować to będziemy wtedy myśleć ;-) narazie tylko internetowo sobie oglądamy i czasami wejdziemy do sklepu przy okazji jak jesteśmy na zakupach jedynie co to do wózka jesteśmy zgodni :-) oile przy zakupie nie wyjdzie coś innego ;-)

No to teraz sobie robie leniwe popołudnie :-) będę leżeć i tyle ;-)
Smaka mam na kawkę ale nie wiem czy 3 pić ;-)

A i brzuch mnie swędzi dzisiaj strasznie mam nadzieje ze to dlatego że rośnie i rozstępy się nie pojawia ;-)

reklama
Do góry