reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
hej dziewczyny,

podczytuję od jakiegoś czasu ale dopiero teraz się ujawniam ;-)

jestem magda, to moja druga ciąża, noszę pod serduszkiem synka a termin mam na 01.02 :tak:

i też jutro wizytuję, z goleniem to u mnie też ciężko, bez lusterka nie da rady :baffled:

Moja od samego początku powiedziała ze mam jeść mało a często bo się obawiała cukrzycy ciążowej, teraz po wynikach się obawia że mogę zemdleć bo mam niski cukier :-) . No wiesz ja sama też nie chciałabym za dużo przytyć bo potem jest mi ciężko zgubić. Z chłopcami miałam + 18 kg. Teraz byłabym zadowolona gdybym zmieściła się między 12 -14 kg. Bo to + 14 kg wyniesie razem 80 kg a tyle miałam idąc do porodowki poprzednie 2 razy.

Magda na coś musimy narzekać ;-) jak nie na ruchy to na ich brak , jak nie na bóle brzucha to na twardnienie ;-) i standardowo na wagę nasza aczkolwiek ja się nie martwię tym ze przytyłam ale bardziej tym ze sobie odbieram do głowy ze jestem wielką ogromną brzydka i nie atrakcyjna :-(

reklama
Do góry