reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2016

I rozlozylo mnie totalnie.Chcialam uniknac wizyty u ogolnego ale sie nie udalo :/

Demollka hihi tez tak czasem mam ale wole jak szaleje bo wtedy wiem ze jest ok.A jak ma cichszy dzien to wlaczaja sie akcje ;)

reklama
A u nas duupa z planów. Młoda przegięła, karniaka zaliczyła i nie wyjechaliśmy. Ja zawzięta po czasie uświadomiłam sobie, że bardziej siebie ukarałam niż ją w związku z czym od 2h ryczę jak głupia.
Głowa mnie już boli, oczy zapuchnięte ; (

aschle powrotu do zdrowia ,ja dzis ciezki dzien mam chyba przez ta pogode czepiam sie meza:eek: wiem ze o to pytalam ale zawsze jak mnie maly kopal nisko to tylko jeden dzien a teraz jaknigdy siedzi pare dni tak nisko .powod do niepokoju czy tylko panikuje :szok:

Nowa u mnie tez tak jest.Wszystko zelezy jak dzidzia sie ulozy.Ja przez kilka dni bylam kopana na dole dzis zeby byla odmiana i na gorze i na dole.

Bozienka wspolczuje rozlaki.Wiem co czujesz bo tez juz dlugo siedze sama.Mezu przyjedzie dopiero koncem miesiaca :/

Aschlee kuruj się kochana!

Caro spokojnie czasami nie warto się denerwować a córka już duża dziewczyna porozmawiasz i zrozmie.

Natka ja sie nie wypowiem bo u mnie często panika jest , poprostu nie mamy porównania i nie wiem od jakiego momentu mam się martwić więc cały czas się martwię. Ale tak jak pisałam moja szaleje drugi dzień i to na bogato sobie pozwala, myślę że też tak jak ja odreagowuje ostatnie dni i moje szybsze obroty:-) Twój synuś pewnie ma lenia i się nie odwrócił:)

reklama
Do góry