reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Nawet na stronie hippa nie widzę takiej herbatki. Ona była granulowana?
Kiedyś czytałam, że hipp zrezygnowała z produkcji części produktów np. jakichś herbatek granulowanych i wprowadzili saszetkowe bo ogólnie chcą być BIO ;-) ;)

Ostatnia edycja:
hej
Madziu kolezanka szukala ostatnio po aptekach tej herbatki I tez nie bylo:(

PaniAgg ja tez jeszcze bez okresu,gdzies czytalamze przy karmieniu piersia szybko moze sie nie pojawic .
w czwartek mamy 2 szczepienie a za tydz chrzciny':)

niestery dzos mija tydz od podania kroplo na oczko dalej ropieje;\ tylko teraz bardzuej wodnista ropa jest

NowaNatka a te kropelki to z antybiotykiem? Bo może dopiero będzie widać efekty tym bardziej że mówisz że jest zmiana konsystencji.

My mamy chrzciny w ten weekend.

Dzis do poznego wieczora jestem sama z małym. Ale wole być sama i czekac na meza niz ma mi tu przychodzic mama albo tesciowa,bo juzby obie chcialy...

Pogoda u nas masakryczna, wicher jakis straszny.

Co do herbatek to widze duza roznice w kupach i zachowaniu, spokoju dziecka odkąd ja sama pije rumianek codziennie i koper wloski co kilka dni. I mi też to dobrze robi, polecam.

Madziu właśnie jest duza różnica między pl hipp a niemiecką Ja piję dla karmiących piersią i te co dostałam z niemiec miały całkiem inny smak a podane było ze ten sam skład????

Mam pytanie, jak w nocy "zmusić" dziecko żeby więcej jadło i nie zasypiało. Ala je 5-8min i zasypia na kamień że nijak nie mozna jej rozbudzić, dzisiaj jej rekord to 2min na cycku i potem po godzinie budzi się bo aż piąstki wsuwa z głodu:(

magmich krople z antybiotykiem .wiec mowisz ze trzeba zaczekac na efekty?

Demolka a ty budzisz mala na karmienie? Bo moj w nocy tez tak pije po 2-5 min a jak o 5 rano sie obudzi to malo cyca niepolknie;) zdaza sie ze od 21-3.oo spimy I nie chce pic wiec go specjalnie nie budze

tez pije codziennie rumianek, miete i koper wloski. zadnej roznicy nie widze ani po sobie ani po dziecku. moze mam jakies lewe te ziola.

Demolka szczyp ja w posladki zeby nie zasypiala :p

reklama
Nowa a te krople to przypadkiem nie Dicortineff? My mieliśmy do noska (żółta wydzielina) i efekt jest więc może u was potrzeba więcej czasu.

PaniAg u nas też wichura ale przynajmniej pranie mi wyschło;)

Ostatnia edycja:
Do góry