ale juz jutro chyba wychodzisz?A ja tak bardzo chce do domu. Dzieciaczki sie dra na caly szpital. Oka nie da sie zamknac. Było mi tak fajnie samej na sali a o 12 dostalam dziewczynęsmuteczek
nie moga Ci dac jakis stoperow?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale juz jutro chyba wychodzisz?A ja tak bardzo chce do domu. Dzieciaczki sie dra na caly szpital. Oka nie da sie zamknac. Było mi tak fajnie samej na sali a o 12 dostalam dziewczynęsmuteczek
Właśnie powiedziałam to do mężaboję się strasznie.. zostało 10 dni A ja już panikuje
![]()
Ja sie stresuje cesarkaAaa dziewczyny zostalo mi 2 dni do planowego terminu !!! I wiecie co? Boje się jak cholera ;D !!! Im bardziej te oczekiwanie sie wydłuża tym moj strach jest większy;D tez tak macie ?
Nie wiem czy nie wolałabym cesarki od porodu snJa sie stresuje cesarkaWiec wcale Wam sie nie dziwie
![]()
Ja wczoraj zaczęłam jakoś o tym myśleć i obleciał mnie strach, potem złapałam doła, że ból straszny, że nie dam rady no masakra, dlatego staram się o tym nie myśleć, ale do terminu mam jeszcze prawie 2 tygodnie, a póki co się nic nie dzieje, więc mi się to udaje, pewnie im bliżej, tym bardziej będę się bałaAaa dziewczyny zostalo mi 2 dni do planowego terminu !!! I wiecie co? Boje się jak cholera ;D !!! Im bardziej te oczekiwanie sie wydłuża tym moj strach jest większy;D tez tak macie ?
Ja wczoraj już mówiłam do chłopaka, że może lepsza cesarka, ale z drugiej strony bałabym się strasznie mając wyznaczony termin i czekając na cc, a tak to się boję ogólnie, bo nie za bardzo wiem co mnie czeka, ma to jeden plus: mogę sobie wkręcić, że nie będzie tak źleJa sie stresuje cesarkaWiec wcale Wam sie nie dziwie
![]()
U mnie nadal cisza, jutro termin i wizytaJak tam dziewcxyny któraś w nocy urodzila?)
Jak tam dziewcxyny któraś w nocy urodzila?)
Ja już czekam tylko na termin albo po....Jak tam dziewcxyny któraś w nocy urodzila?)