reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Kobietki u Was też teraz dużo śluzu? U mnie to masakra.. Rano majtki zmieniałam, a teraz co nie pójdę to mam taki glut miały, ciągnący. Plecy bolą w odcinku krzyżowym. Rano byłam na badaniach mocz i morfologia i Pan mnie przepuścił, aż w szoku byłam 😊

reklama
Mazowieckie ;D obecnie teraz -12 na termometrze i sypie. ;D a w nocy spadło do -18 bo zimno bylo jak nie wiem ;D
Mazowieckie aa skąd jesteś?
Ja wczoraj zaczęłam jakoś o tym myśleć i obleciał mnie strach, potem złapałam doła, że ból straszny, że nie dam rady no masakra, dlatego staram się o tym nie myśleć, ale do terminu mam jeszcze prawie 2 tygodnie, a póki co się nic nie dzieje, więc mi się to udaje, pewnie im bliżej, tym bardziej będę się bała :(
Beti Ty masz chyba ten sam termin co ja. Niby 18 luty ? A.ostatnio ginekolog powiedział że termin mam na 21 🤨🤔🤔
Miałaś Ktg?

Kobietki u Was też teraz dużo śluzu? U mnie to masakra.. Rano majtki zmieniałam, a teraz co nie pójdę to mam taki glut miały, ciągnący. Plecy bolą w odcinku krzyżowym. Rano byłam na badaniach mocz i morfologia i Pan mnie przepuścił, aż w szoku byłam 😊
O dziwo mnie przepuszczaja ( co najdziwniejsze prędzej mężczyzna Cię przepuścić jak kobieta ehh)

Dziewczyny każda z Was miała KTG ? mi ginekolog nic nie mówił.. A jak zapytałam to on że mogę iść do szpitala i tam.zrobic 🤔🤔🤔
Koleżanka miała dopiero robione w dniu porodu i zastanawiam się czy jest sens iść wcześniej..

Dziewczyny każda z Was miała KTG ? mi ginekolog nic nie mówił.. A jak zapytałam to on że mogę iść do szpitala i tam.zrobic 🤔🤔🤔
Koleżanka miała dopiero robione w dniu porodu i zastanawiam się czy jest sens iść wcześniej..
Ktg robi się od 35 tygodnia ciazy 😊 srednio dwa lub raz w tygodniu. Ja juz mialam 3 ktg i nastepne pewnie jutro na oddziale

reklama
Do góry