kwiatek250
Fanka BB :)
Ja tez jestem w 38+6W którym tyg jesteś??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem w 38+6W którym tyg jesteś??
Ja jak dostanę paczki to będę jadła i jadła.. przez całą ciążę nie miałam ochotę na słodkie tak jak terazJa wczoraj faworki nasmażyłam, a chłopak bezy zrobił, bo białka zostały, a dzisiaj i tak trochę pączków kupiliśmy do tegoNajlepsze, że zjadłam jednego i na więcej się dziś nie zanosi, ale nie wiedziałam na jakiego się zdecydować, dlatego wzięliśmy różne
Co do wagi, to dzisiaj na wizycie się okazało, że schudłam 0,5kg
Pewnie ostatnio mi za dużo policzyła, na tej wadze szalkowej to łatwo się pomylić, wg mojej wagi wciąż tyję, ale na szczęście już wolniej - obecnie 16kg na plusie
![]()
Odnośnie błękitnego wielorybaJa tez jestem w 38+6i wyglądam jak błękitny wieloryb
.
Cuuudowny maluszek ❤❤ włoski piękne maJa zgagę miałam 2 razy w 1 trymestrze. A dzidzia ma takie włoski
Pięknie, wyglądasz bardziej jak syrenka, nie wielorybOdnośnie błękitnego wieloryba![]()
Ja zaczęłam 51 z kawałkiem a mam już 70 kg na wadze, pewnie nawet ponad nie ważyłam się ostatnioCzyli nie jestem potworkiem A przytycie 15kg nie jest zle hehe
Pokaż brzusio![]()
I ja mam ochotę ciągle na słodkie..
Pokaż brzusio![]()
KochanaPięknie, wyglądasz bardziej jak syrenka, nie wieloryb![]()
Ooo to też ładnieJa zaczęłam 51 z kawałkiem a mam już 70 kg na wadze, pewnie nawet ponad nie ważyłam się ostatnio![]()