reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Załączniki

• IMG_20210514_074210.jpg
    IMG_20210514_074210.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 91
reklama
ja całą ciąże nie miałam ani jednego rozstępu na brzuchu a tydzień po porodzie wyszły mi 3🙄
Za to na pośladkach mam pełno...
Oo Kochana, ja to samo. Tyłek cały w rozstępach, na udach z tyłu i po bokach mam, teraz mi wychodzą 😏 a na brzuchu mam takie delikatne i trochę na cyckach, ale to prawie ich nie widać :)

Ale dziewczyny z Was laski, ja swojego brzucha na pewno nie pokaże🤣 Znacie jakieś fajne ćwiczenia na pośladki? Nie obciążające brzucha? Mam taki płaski tyłek jakby ktoś dechą przywalił🤣

ja całą ciąże nie miałam ani jednego rozstępu na brzuchu a tydzień po porodzie wyszły mi 3🙄
Za to na pośladkach mam pełno...
Ja też w ciąży zero, a po porodzie cały brzuch mam w rozstepach, bo mi od razu 13 kg spadło w cztery dni, po miesiącu już spadło mi 18 kg i skóra tego nie wytrzymała ;/
a na tym zdjęciu to jesteś ty?

Dziewczyny rosenberg i Beti.mama zazdroszczę😊u nas dziś noc ciężka 🥴 Ale teraz odsypia to matka ogarnia chate🤷
Ja też mega zazdroszczę ☺️ u nas też ciężka noc, w sumie jak każda jedna 😔 mały budzi się co dwie godziny a dzisiaj jeszcze od 1-4 nie spał, najpierw sobie gaworzyl, trochę mnie zaczepiał, ale udawałam, że śpię 🙈 potem zaczął marudzić, dostał butle i usnął do 5:30, nie wiem dlaczego, ale Bartek zawsze wstaje o tej 5:30 i mój dzień się o tej godzinie zaczyna 😭 miał dzisiaj tylko jedna drzemkę przez niecałą godzinkę 😔

reklama
Ale dziewczyny z Was laski, ja swojego brzucha na pewno nie pokaże🤣 Znacie jakieś fajne ćwiczenia na pośladki? Nie obciążające brzucha? Mam taki płaski tyłek jakby ktoś dechą przywalił🤣
U mnie z to samo z pupą się stało po ciąży 😱a przed miałam takie super okrągłe pośladki, a teraz jakby je coś zassało 😢

Do góry