reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To tylko samo przewcieradelko bo pościeli nie używamy jeszcze. Ze względu na ta glowke ma zabrana poduszke a na wierzcz tylko lekko kocyk;D a prześcieradła kupowane w smaku ostatnio. Akurat jest na nie promocja i szczerze sa bardzo dobre jakościowo. Takze warto zajrzeć
Ciekawe czy chłopskie też będą takie fajne.

reklama
Stylowa na komunie 😁

Załączniki

• Screenshot_20210515_132302_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210515_132302_com.android.gallery3d.jpg
    288,1 KB · Wyświetleń: 99
  • Screenshot_20210515_132257_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210515_132257_com.android.gallery3d.jpg
    288,7 KB · Wyświetleń: 95
Rany, u nas jakis dzien marudzenia i wiszenia na cycu... chyba oszaleje...
U nas chyba też by był, ale zostawiliśmy młodego o 11 u dziadków z mlekiem odciagnietym bo mieliśmy zaplanowana ikee i Castoramę żeby wybrać kuchnię i łazienkę 🙈 i mówi babcia, że wnuczek się cały osiural i orzygal i zjadł 180ml mleka na raz 🤣 jakbym była to na bank by ciągle wisiał na cycku 🥵

Dzirwczyny które używają bibsow dla maluchów - jie boicie się o zniekształcenie podniebienie?
Ja do tej pory nie zwracałam uwagi ale jak zaczęłam czytać to obleciał mnie strach. Ale niestety kolejna próba zmiana smoka nie udana. Dalej zostajemy przy bibsie
Ja też dużo czytałam i mam dr browns ortopedyczny i sauvinex, poszłam neurologa i pediatry obie powiedziały że przecież smoczki są dla dzieci chyba nie dla dorosłych więc czemu mam nie dawać?
wiadomo jak ze wszystkim umiar 😜
wybór firm taki bo mały pije z takich butelek tylkoni wyłącznie😂

Ja też dużo czytałam i mam dr browns ortopedyczny i sauvinex, poszłam neurologa i pediatry obie powiedziały że przecież smoczki są dla dzieci chyba nie dla dorosłych więc czemu mam nie dawać?
wiadomo jak ze wszystkim umiar 😜
wybór firm taki bo mały pije z takich butelek tylkoni wyłącznie😂
Ja wlasnie nie chce dawać smoczka, to mnie na szczepieniu opierniczyly, że dziecko płacze, bo smoczka nie ma...
Każdy kwestionuje metody wychowawcze, a powinno się szanować wybory innych.

reklama
Ja wlasnie nie chce dawać smoczka, to mnie na szczepieniu opierniczyly, że dziecko płacze, bo smoczka nie ma...
Każdy kwestionuje metody wychowawcze, a powinno się szanować wybory innych.
Masakra🤣 Ja byłam na usg przez ciemiączko i Ida nawet nie zdążyła buzi otworzyć a lekarz, żeby dać jej smoka🤷

Do góry