Moja w sumie juz od dawna laczy raczki, a po zabawki zaczela wystawiac raczki moze z dwa tygodnie temu... ale u nas dos czesto sie bawilysmy z zabawkami, sama jej pchalam do rak bo byl to sposob na jej placze i moze dlatego tak w miare wczesnie zaczela. Dzisiaj rowny trzeci miesiac 

reklama
marta18691
Fanka BB :)
No leci ten czasMoja w sumie juz od dawna laczy raczki, a po zabawki zaczela wystawiac raczki moze z dwa tygodnie temu... ale u nas dos czesto sie bawilysmy z zabawkami, sama jej pchalam do rak bo byl to sposob na jej placze i moze dlatego tak w miare wczesnie zaczela. Dzisiaj rowny trzeci miesiac![]()
rosenberg
Próbowałam parę razy, ale niestety mój młody nie lubi bujaczka, woli po prostu leżeć na macie albo gdziekolwiek, w bujaczku kilka minut i mu się nie podoba i trzeba go przenieśćDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?
Ja uzywam baby bjorn. PolecamDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?
marta18691
Ja mam z fisher priceDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?
Mikstura
U mnie tylko jak chce się umyć, a Ida akurat nie śpi i trochę marudzi, ale raczej rzadko się to zdarza, z 15 minut na tydzieńDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?
*Katarina*
U nas tak średnio chce w nim siedzieć, przeważnie jak jemy obiad to siedzi koło nas i obserwuje. Ale sama w nim nie zostanie bo od razu rykDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?
G
gość _199
Gość
W ciągu dnia ok 2 godziny, więcej nie zalecał neurolog, ale nie jednym ciągiem, bo by się zanudziłDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?
reklama
my próbujemy, ale na razie nie akceptujeDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?