reklama
zgredzus
Fanka BB :)
Też je znalazłam. W piątek nam konsultacje z babeczka od chustonoszenia to się zapytam.
Dziewczyny, słyszałyście może kiedyś o nosidle hybrydowym? Dzisiaj je odkryłam i jakie to ładne! Tylko wiecie, takiego malucha to raczej z doradcą bym musiała zamotać.
tak my z Mężem nosimy w takim Link do: Nosidełko LennyHybrid Half Buckle, splot jodełkowy, 100% bawełna , rozmiar standard - BASIC LINE SZMARAGDDziewczyny, słyszałyście może kiedyś o nosidle hybrydowym? Dzisiaj je odkryłam i jakie to ładne! Tylko wiecie, takiego malucha to raczej z doradcą bym musiała zamotać.
sama dasz radę w 100%
na dole zapinasz pas który do siebie dopasowujesz i do małego ściągasz do liczby ms
na górze robisz tylko wiązanie

G
gość _199
Gość
Podziwiam dziewczyny, że wam się chce tak nosić dziecko. Ja unikam jak ognia 

Mikstura
A ja żałuję właśnie, że pierwszej córki nie nosiłam. Różne były przeboje z wózkiem i jakoś się nie zmobilizowałam do noszenia. Zresztą ona do dzisiaj nie bardzo lubi spacery, mogłabym ją nosić i terazPodziwiam dziewczyny, że wam się chce tak nosić dziecko. Ja unikam jak ognia![]()

Ja też unikam jak ogniaPodziwiam dziewczyny, że wam się chce tak nosić dziecko. Ja unikam jak ognia![]()

rosenberg
A ja się właśnie nie mogę zdecydowac, czy żałuje czy nie. Kupiłam chustę elastyczna i nawet próbowałam nosić młodego, ale jemu się nie podoba, że ma ograniczone pole manewru i widoczność. A w chuście łatwiej wejść do sklepu, do banku... Właśnie dzisiaj muszę iść do banku za niedługo i będę się pchać z tym wózkiem wielkim, a tam są schodki zaraz za wejściem
będę robić jeszcze jedno podejście do chusty, ale wątpię żeby się udało bo mam takie wybredne dziecko 

Pewnie chusta czasami się przydaje. Mi np wygodniej jak ide po starsza do przedszkolaA ja się właśnie nie mogę zdecydowac, czy żałuje czy nie. Kupiłam chustę elastyczna i nawet próbowałam nosić młodego, ale jemu się nie podoba, że ma ograniczone pole manewru i widoczność. A w chuście łatwiej wejść do sklepu, do banku... Właśnie dzisiaj muszę iść do banku za niedługo i będę się pchać z tym wózkiem wielkim, a tam są schodki zaraz za wejściembędę robić jeszcze jedno podejście do chusty, ale wątpię żeby się udało bo mam takie wybredne dziecko
![]()

reklama
rosenberg
Jeszcze nie, umawiamy sie dopiero na projektowanie, ale to pod koniec majaPewnie chusta czasami się przydaje. Mi np wygodniej jak ide po starsza do przedszkolarobilas może projekt kuchni w ikea?