reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, słyszałyście może kiedyś o nosidle hybrydowym? Dzisiaj je odkryłam i jakie to ładne! Tylko wiecie, takiego malucha to raczej z doradcą bym musiała zamotać.

Dziewczyny, słyszałyście może kiedyś o nosidle hybrydowym? Dzisiaj je odkryłam i jakie to ładne! Tylko wiecie, takiego malucha to raczej z doradcą bym musiała zamotać.
tak my z Mężem nosimy w takim Link do: Nosidełko LennyHybrid Half Buckle, splot jodełkowy, 100% bawełna , rozmiar standard - BASIC LINE SZMARAGD
sama dasz radę w 100%
na dole zapinasz pas który do siebie dopasowujesz i do małego ściągasz do liczby ms
na górze robisz tylko wiązanie 😜

Podziwiam dziewczyny, że wam się chce tak nosić dziecko. Ja unikam jak ognia 🤣
A ja żałuję właśnie, że pierwszej córki nie nosiłam. Różne były przeboje z wózkiem i jakoś się nie zmobilizowałam do noszenia. Zresztą ona do dzisiaj nie bardzo lubi spacery, mogłabym ją nosić i teraz🤣

A ja się właśnie nie mogę zdecydowac, czy żałuje czy nie. Kupiłam chustę elastyczna i nawet próbowałam nosić młodego, ale jemu się nie podoba, że ma ograniczone pole manewru i widoczność. A w chuście łatwiej wejść do sklepu, do banku... Właśnie dzisiaj muszę iść do banku za niedługo i będę się pchać z tym wózkiem wielkim, a tam są schodki zaraz za wejściem 🙈 będę robić jeszcze jedno podejście do chusty, ale wątpię żeby się udało bo mam takie wybredne dziecko 🤣

A ja się właśnie nie mogę zdecydowac, czy żałuje czy nie. Kupiłam chustę elastyczna i nawet próbowałam nosić młodego, ale jemu się nie podoba, że ma ograniczone pole manewru i widoczność. A w chuście łatwiej wejść do sklepu, do banku... Właśnie dzisiaj muszę iść do banku za niedługo i będę się pchać z tym wózkiem wielkim, a tam są schodki zaraz za wejściem 🙈 będę robić jeszcze jedno podejście do chusty, ale wątpię żeby się udało bo mam takie wybredne dziecko 🤣
Pewnie chusta czasami się przydaje. Mi np wygodniej jak ide po starsza do przedszkola 😁 robilas może projekt kuchni w ikea?

reklama
Do góry