My duży basen.dopiero za 2 tygodni będziemy rozkładać musze kupic hani kolo na głowę i będzie pływaćMy też dziś na basenie![]()
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Ale byśmy tak chcieliMy też dziś na basenie![]()
G
gość _199
Gość
Ja mam działkę letniskową i żałuję że nie kupiłam basenu. Myślałam że dla takiego malucha się nie opłaca.Ale byśmy tak chcielia tu dupa, w bloku to sobie co najwyżej wody do wanny napuscimy
![]()
Michalina_25
jeszcze nic straconego, początek lata dopieroJa mam działkę letniskową i żałuję że nie kupiłam basenu. Myślałam że dla takiego malucha się nie opłaca.
My to nawet wanny nie mamyAle byśmy tak chcielia tu dupa, w bloku to sobie co najwyżej wody do wanny napuscimy
![]()
Michalina_25
my też tyle chyba dzisiaj mamyMy to nawet wanny nie mamy29 stopni w mieszkaniu
![]()
rosenberg
W szpitalach to jest koszmar, pamiętam jak byłam z młodym, miał koło 2 miesięcy i to były jeszcze te dni z temperaturą w nocy prawie na minusie, a w dzień było prawie 20 stopni i jak słońce świeciło do sali to prawie się usmażylismyDziewczyny my w szpitalu też pływamy we własnym pocie....okno od wschodu i zamknięci w małej sali...
reklama
*Katarina*
Dziewczyny moje dziecko jest wspaniałe
. Byłyśmy dzisiaj w Energylandii. Strasznie bałam się tego wyjazdu bo temperatura za oknem mnie przerażała z takim małym dzieckiem. Myślę sobie pojadę gdzieś na 2, 3 godzinki i sobie wrócę z nią do domu bo mamy w miarę blisko jak będzie marudzić. Byliśmy jeszcze z dwojgiem dzieci 3 i 5 lat i rodzicami. I wiecie co miała tak dobry humor że spędziliśmy tam 9 godzin
, przez ten czas nawet nie zapłakała, była radosna i uśmiechnięta. Byłam w szoku