Mój jak na złość też dzisiaj trochę ulał w łóżeczku, a zwykle mu się wieczorem to nie zdarza, ale dzisiaj akurat wzięłam powłoczkę z poduszki do prania, więc trzeba było ochrzcić poduszkęmożliwe ze przez upały, kto to wiemój wypije porcje przed spaniem i potem się kręci i ulewa, potem przebieranie go, łózka i tak kółko sie bujamy z tym zasypianiem
Melduję, że po 40 min - zasnąłniech noc będzie łaskawa
![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Mały już trzeci raz wstał a poszedł spać o 20 także super nic się zapowiada 
rosenberg
Fanka BB :)
OhydneO tym w sumie nie pomyślałamJak mi będzie papki ulewał, to też dam sobie spokój
![]()
Moja teżMały już trzeci raz wstał a poszedł spać o 20 także super nic się zapowiada![]()
U nas od paru dni to samo;/ nic nie pasi a mala jakby wscieku dostala... Może to ten kolejny skok rozwojowy ?U nas od kilku dni problem z wieczornym zasypianiemna rękach nie, przy karmieniu nie, w łóżeczku nie, w naszym łożku tez nie i nie wiadomo co robić, wymiękam… zmęczony jest to widać a zasnąć ni ch*.
Jak Wasze maluchy zasypiają na noc? U nas przeważnie juz przy karmieniu odpływał…
Fuj! Mam nadzieję, że papek nie będzie zwracałOhydneten ziemniak wyglądał jak rzygowiny
![]()
Michalina_25
Fanka BB :)
u mnie 2 póki coMały już trzeci raz wstał a poszedł spać o 20 także super nic się zapowiada![]()
G
gość _199
Gość
Spalam z małym dzisiaj, i tak starego nie było, więc niech ma. Nie wiem ile razy się budzil, bo od razu mu cycka wciskalam jak kweknal. Jestem strasznie niewyspana 
Dziewczyny, czy ktoras z Was ma wózek espiro manhattan 2w1? Zagladam do spacerowki, ktora da sie rozlozyc na plasko, ale w tej plaskiej pozycji ona mi sie nie blokuje. Nie wiem czy to kwestia modelu czy jakis defekt bo kupilismy uzywke...
reklama
A nie masz żadnego sklepu dziecinnego żeby to sprawdzić? Jak czytam to niby na płasko się rozkladaDziewczyny, czy ktoras z Was ma wózek espiro manhattan 2w1? Zagladam do spacerowki, ktora da sie rozlozyc na plasko, ale w tej plaskiej pozycji ona mi sie nie blokuje. Nie wiem czy to kwestia modelu czy jakis defekt bo kupilismy uzywke...