marta18691
Fanka BB :)
Myślę że mój też coś koło 7.5kg bedzie ważył zobaczymyOo, to moja 7,2 chyba z miesiac temu wazylamusze zważyć tego pulpecika
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że mój też coś koło 7.5kg bedzie ważył zobaczymyOo, to moja 7,2 chyba z miesiac temu wazylamusze zważyć tego pulpecika
![]()
Mój obudził się o 22 i potem o 4 rano 6 hodyzin przespałMoje dziecko od wczoraj odkąd je położyłam spać o 19 30 jadło chyba z 7 razy w nocyi to tak porządnie, nie po 3 minutki tak jak czasami pije. teraz go położyłam w wozku to się nawet większy wydaje
![]()
Marta nic nowego bo Twój od zawsze to jest jakiś anioł zesłany z nieba i żaden agent tutaj mu nie dorownaMój obudził się o 22 i potem o 4 rano 6 hodyzin przespałwczoraj to samo
Mój na szczęście odkrył moc zabawek, więc kładę go na matę i mogę ogladac w spokoju serialeMarta nic nowego bo Twój od zawsze to jest jakiś anioł zesłany z nieba i żaden agent tutaj mu nie dorowna![]()
może nadrabiaMoje dziecko od wczoraj odkąd je położyłam spać o 19 30 jadło chyba z 7 razy w nocyi to tak porządnie, nie po 3 minutki tak jak czasami pije. teraz go położyłam w wozku to się nawet większy wydaje
![]()
mój to jak o 23 zje to śpi do 5-6 potem 8 i teraz znowu kimaMój obudził się o 22 i potem o 4 rano 6 hodyzin przespałwczoraj to samo
Jakub tak anioł i umie mówić mamaMarta nic nowego bo Twój od zawsze to jest jakiś anioł zesłany z nieba i żaden agent tutaj mu nie dorowna![]()
I już sam je !Jakub tak anioł i umie mówić mamatakze złote dziecko
Ja czekam aż się mój sam będzie przewijalI już sam je !![]()