G
gość _199
Gość
A po co ?Moja przyjaciółka jest na logopedii i będzie też na Lenie pracę pisałateż się śmiała, że rozwija się muzycznie
jeszcze mówiła, że wędzidełko będzie trzeba kiedyś podciąć niestety.
współczuję
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A po co ?Moja przyjaciółka jest na logopedii i będzie też na Lenie pracę pisałateż się śmiała, że rozwija się muzycznie
jeszcze mówiła, że wędzidełko będzie trzeba kiedyś podciąć niestety.
współczuję
![]()
Już raz miała podcinane i mówiła, że niestety trzeba, to powtarzać czasami. Zobaczę, czy będzie jej z czasem przeszkadzało w mowie.A po co ?
u nas dmuchanie w flet robi furoręLenka rozwija się muzyczniesuperr. Hanka dostala ostatnio tamburyn z bębenkiem i chodzi z tym i hałasuje
![]()
Myślałam że tylko noworodkom się podcinaJuż raz miała podcinane i mówiła, że niestety trzeba, to powtarzać czasami. Zobaczę, czy będzie jej z czasem przeszkadzało w mowie.
Ja jutro lepie pierogiDziewczyny jak Wasze przygotowania do swiat ?;D
U nas juz choinka ubrana ale mała nie zainteresowana cale szczęście. Dzis lepilysmy pierogi i uszka. Takze po malu do przodu ;p
I odkąd odpuściłam mlodej usypianie na sile o stałej porze to jest super. Usypia kolo 20.30-21 sama. Budzi się 2 razy. Wstaje o 6 ale to biore ją do siebie, wtula sie i spi jeszcze do 7-8.30.... No bajka jest <3
My kupiliśmy panele do salonu więc jestem w totalne kropce z świętami xdDziewczyny jak Wasze przygotowania do swiat ?;D
U nas juz choinka ubrana ale mała nie zainteresowana cale szczęście. Dzis lepilysmy pierogi i uszka. Takze po malu do przodu ;p
I odkąd odpuściłam mlodej usypianie na sile o stałej porze to jest super. Usypia kolo 20.30-21 sama. Budzi się 2 razy. Wstaje o 6 ale to biore ją do siebie, wtula sie i spi jeszcze do 7-8.30.... No bajka jest <3
Pewnie przezywa chodzenieJa jutro lepie pierogichoinki jeszcze nie mam ale lampki w całym mieszkaniu
jeszcze muszę jechsc po kurtynę na firankę
hania dzisiaj od 5 się bawiła
takze u mnie noce nadal kijowe
piernik staropolski od 5 tyg w lodówce czeka
![]()
A daj spokój. Remont łazienki trwa. Dopiero jak skończą to mam cały dom do ogarnięciaDziewczyny jak Wasze przygotowania do swiat ?;D