reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny jak Wasze przygotowania do swiat ?;D
U nas juz choinka ubrana ale mała nie zainteresowana cale szczęście. Dzis lepilysmy pierogi i uszka. Takze po malu do przodu ;p

I odkąd odpuściłam mlodej usypianie na sile o stałej porze to jest super. Usypia kolo 20.30-21 sama. Budzi się 2 razy. Wstaje o 6 ale to biore ją do siebie, wtula sie i spi jeszcze do 7-8.30.... No bajka jest <3

U nas juz choinka ubrana ale mała nie zainteresowana cale szczęście. Dzis lepilysmy pierogi i uszka. Takze po malu do przodu ;p

I odkąd odpuściłam mlodej usypianie na sile o stałej porze to jest super. Usypia kolo 20.30-21 sama. Budzi się 2 razy. Wstaje o 6 ale to biore ją do siebie, wtula sie i spi jeszcze do 7-8.30.... No bajka jest <3
Ja jutro lepie pierogi 😁😁😁 choinki jeszcze nie mam ale lampki w całym mieszkaniu 😂jeszcze muszę jechsc po kurtynę na firankę 😂 hania dzisiaj od 5 się bawiła 😥😥takze u mnie noce nadal kijowe 😂 piernik staropolski od 5 tyg w lodówce czeka 😁

My kupiliśmy panele do salonu więc jestem w totalne kropce z świętami xd

Co do wedzidelka.. ostatnio kolezanka (lat 37) podcinala razem ze swoja córką. Ona sama miala krótkie. Ponoc w starszym wieku moze powodowac migreny. A też jak nie masujesz odpowiednio to lubi sie zrosnąć.

reklama

A daj spokój. Remont łazienki trwa. Dopiero jak skończą to mam cały dom do ogarnięcia 🙄 żadnych ozdób jeszcze nie mam... Kompletnie nic

Do góry