• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe Mamy 2027☃️❄️

reklama
Tez zajadam ale staram sie siegac częściej po zdrowe przekąski czy jakies owocki niz słodkie i w sumie nie przytyłam jeszcze najpieriw 1kg schudlam teraz wrocilo ale nie jest na plus nic jeszcze l. Za to brzuch mi tez wywalilo ale trzecia ciaza to moze dlatego
To mamy identycznie 😅 i 1kg w dół i spowrotem i 3 ciąża ;)
Gratuluję informacji od lekarza i wszystko jest w porządku :)

U mnie czwarta, jeden Syn, a brzucha nic a nic. Jutro 10 tydzien zaczynam. W poprzedniej ciąży brzuszek dostałam dopiero w okolicach 5 miesiąca 😀
Z tymi tygodniami to jest dopiero cyrk. Ja sie ciągle łapie na tym ktory mam zaczęty a ktory skończony tc... to dzis masz 8+6 tak ? 😅🙈
Ja dzis 8+1 a chyba są dwie dziewczyny ze starsza ciaza 😀

A jak myślicie czy dobry termin na badania prenatalne i nifty pro mi umówiono? Będę w 13+4… chciałam umówić się na 11+4 to pani powiedziała, że ich lekarze nie robią przed skończonym 12 tygodniem, a ja niestety będę w Polsce tylko do 11+4, a później od 13+3…

A jak myślicie czy dobry termin na badania prenatalne i nifty pro mi umówiono? Będę w 13+4… chciałam umówić się na 11+4 to pani powiedziała, że ich lekarze nie robią przed skończonym 12 tygodniem, a ja niestety będę w Polsce tylko do 11+4, a później od 13+3…
Ja miałam tak w poprzedniej ciąży, też to było dokładnie 13+4 i też się bałam że późno. Ostatecznie zmieściłam się w tym crl dzidziusia na styk (oni chyba nie może 84mm przekroczyć czy jakoś tak) i w tej ciąży bym umawiała chwilę wcześniej bo w sumie tutaj to nawet dni robią różnicę :p a jeszcze mi wychodziła ciąża kilka dni starsza więc się stresowałam. No ale byłam u specjalisty wybitnego i on twierdził że to idealny czas na to badanie.

reklama
Za wcześnie też nie ma co bo jednak im dziecko większe tym lepiej lekarz może wszystko zobaczyć na tym usg. Najlepszy termin to chyba takie skończone 12 tygodni faktycznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry