• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe Mamy 2027☃️❄️

No właśnie więc za dużego wyboru nie mam… chyba, że jeszcze umówię u innego lekarza samo usg prenatalne na ten 11+ bo i tak miałabym dużą przerwę w wizytach i najwyżej będę miała 2 od różnych lekarzy w różnych terminach 😅

reklama
Dzisiaj dokładnie 8+6 😃
Będziesz chciała rodzic SN czy musisz CC? Bo moze sie jeszcze na styczeń załapiesz 😃
A jak myślicie czy dobry termin na badania prenatalne i nifty pro mi umówiono? Będę w 13+4… chciałam umówić się na 11+4 to pani powiedziała, że ich lekarze nie robią przed skończonym 12 tygodniem, a ja niestety będę w Polsce tylko do 11+4, a później od 13+3…
W poprzedniej ciazy mialam w 11+4 i bardzo żałowałam bo dziecko bylo takie na styk. Nie widać wszystkiego dokładnie. Pewnie gdybym poszła 12+ to juz zauważyłby pierwsze oznaki choroby a tak przymknęłam do kolejnej wizyty...
Poza tym sama napisałaś ze chyba nie masz wyboru 😉

Czy któraś w Was robiła betę na samym początku (4+x)? Jaka miałyście betę ? Ja mam dzis 4+3 i beta 640. Myślicie, że jest ok ?
Najważniejszy będzie przyrost bety w ciągu 36 lub 72 godzin 😉 pojedynczy wynik nic Ci nie powie, bo widełki są szerokie i nachodzą się na siebie

A jak myślicie, czy w 6+0 zobaczyłabym już serce? Bo zastanawiam się czy nie pójść jeszcze dodatkowo na usg w piątek…
Możliwe, że zobaczysz 😉 ja byłam 6+2 i już było serduszko 🥰 ale wiadomo każda ciąża jest inna i serduszko może być wcześniej lub później i to też jest ok 😉

Ja na 6+2 juz widzialam ale to jest ze albo zobaczysz albo nie,jak sie okaze ciaza młodsza niz mysisz to do kolejnego razu czekac bedziesz ale mam nadzieje ze akurat sie uda😃
Młodsza na pewno nie jest, bo dokładnie wiem kiedy wystąpiła owulacja :) nie mogę się doczekać tego potwierdzenia, że jest bijące serce :) następne USG mam 5 dni po tym ale przez powłoki brzuszne, dlatego to jedno umówiłam sobie dodatkowo. Mam nadzieję, że będzie widoczne i będę mogła już oddychać spokojnie, bo dziś na przykład kłuje mnie brzuch po jednej stronie i ja już przerażona jestem 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry