Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy któraś w Was robiła betę na samym początku (4+x)? Jaka miałyście betę ? Ja mam dzis 4+3 i beta 640. Myślicie, że jest ok ?
Będziesz chciała rodzic SN czy musisz CC? Bo moze sie jeszcze na styczeń załapieszDzisiaj dokładnie 8+6![]()
W poprzedniej ciazy mialam w 11+4 i bardzo żałowałam bo dziecko bylo takie na styk. Nie widać wszystkiego dokładnie. Pewnie gdybym poszła 12+ to juz zauważyłby pierwsze oznaki choroby a tak przymknęłam do kolejnej wizyty...A jak myślicie czy dobry termin na badania prenatalne i nifty pro mi umówiono? Będę w 13+4… chciałam umówić się na 11+4 to pani powiedziała, że ich lekarze nie robią przed skończonym 12 tygodniem, a ja niestety będę w Polsce tylko do 11+4, a później od 13+3…
Ja w poprzedniej ciąży widziałam w 6+1 więc jest taka możliwośćA jak myślicie, czy w 6+0 zobaczyłabym już serce? Bo zastanawiam się czy nie pójść jeszcze dodatkowo na usg w piątek…
Najważniejszy będzie przyrost bety w ciągu 36 lub 72 godzinCzy któraś w Was robiła betę na samym początku (4+x)? Jaka miałyście betę ? Ja mam dzis 4+3 i beta 640. Myślicie, że jest ok ?
Możliwe, że zobaczyszA jak myślicie, czy w 6+0 zobaczyłabym już serce? Bo zastanawiam się czy nie pójść jeszcze dodatkowo na usg w piątek…
Ja na 6+2 juz widzialam ale to jest ze albo zobaczysz albo nie,jak sie okaze ciaza młodsza niz mysisz to do kolejnego razu czekac bedziesz ale mam nadzieje ze akurat sie udaA jak myślicie, czy w 6+0 zobaczyłabym już serce? Bo zastanawiam się czy nie pójść jeszcze dodatkowo na usg w piątek…
Młodsza na pewno nie jest, bo dokładnie wiem kiedy wystąpiła owulacjaJa na 6+2 juz widzialam ale to jest ze albo zobaczysz albo nie,jak sie okaze ciaza młodsza niz mysisz to do kolejnego razu czekac bedziesz ale mam nadzieje ze akurat sie uda![]()
Widziałam już w 5+5, przy 2 mm zarodka.A jak myślicie, czy w 6+0 zobaczyłabym już serce? Bo zastanawiam się czy nie pójść jeszcze dodatkowo na usg w piątek…