• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe Mamy 2027☃️❄️

reklama
Dziewczyny, przytyłyscie cos? Mnie muli i ciągle próbuje to zajadać. Nie wchodzę na wagę bo sie boje
Ja mam okropne wzdęcia, brzuch wywalony jak piłka, nie mam mdłości ani wymiotów, waga wskazuje na razie plus kilogram.

Bardziej dobijają mnie moje wachania nastrojów. Albo mnie wszystko irytuje i drażni, albo wszystko wydaje mi się bez sensu i ledwo daje radę powstrzymać się od płaczu...

Ja przybijam piątkę co do wywalonego brzucha- i to tak od góry zaraz pod stanikiem, jak nic wzdęcia jelit od progesteronu 🙈 też wyglądam na 4-5 miesiąc, a nie na 6 tydzień 😂 jeśli chodzi o wagę to najpierw mi spadła o 1kg, a teraz prawie wróciła. Mam apetyt na wieczór, choć też zauważyłam, że prawie nie jem przekąsek ;)

Hej hej . 🙋‍♀️ Melduje sie wrocilam z Polski zadzwoniłam do gin z tymi plamieniami i kazala mi od razu przyjsc. Okazało sie na szczescie ze wszystko w porządku 🥳 slyszałam nawet chwile serduszko ❤️ przepisała mi progesteron i zwolnieni na dwa tygodnie ..w pracy zarabia mnie 😬
Ale ciesze sie bo juz myslalam ze jak tak często to sie zdarza to juz cos nie tak.
Termin na wizyte zostaje taki jak mialam ale z usg wychodzi ciaza mlodsza niz z miesiaczki i terkin nie na 17 a 20.02 😃

Dziewczyny, przytyłyscie cos? Mnie muli i ciągle próbuje to zajadać. Nie wchodzę na wagę bo sie boje
Tez zajadam ale staram sie siegac częściej po zdrowe przekąski czy jakies owocki niz słodkie i w sumie nie przytyłam jeszcze najpieriw 1kg schudlam teraz wrocilo ale nie jest na plus nic jeszcze l. Za to brzuch mi tez wywalilo ale trzecia ciaza to moze dlatego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry