patpat95
Fanka BB :)
Gratuluję i Życzę Ci powodzeniaHej. Chętnie do Was dołączę. Z apki termin na 28 lutego, jutro wizyta u lekarza będzie to 5t4d. Myślicie , że już będzie bijące serce ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję i Życzę Ci powodzeniaHej. Chętnie do Was dołączę. Z apki termin na 28 lutego, jutro wizyta u lekarza będzie to 5t4d. Myślicie , że już będzie bijące serce ?
Ja mam okropne wzdęcia, brzuch wywalony jak piłka, nie mam mdłości ani wymiotów, waga wskazuje na razie plus kilogram.Dziewczyny, przytyłyscie cos? Mnie muli i ciągle próbuje to zajadać. Nie wchodzę na wagę bo sie boje
Ja jestemKażda kolejna ciaza ukazuje sie szybciej a mam wrażenie ze pierworodek to na naszym forum chyba nie ma bo wszystkie mamy "duze brzuchy"![]()
Jak żyjecie w te upały ?W Polsce na weekend bylam i to nad jeziorem w domku z basenem obok wiec jak tylko mi sie goraco robilo to wchodzilam sie ochłodzićprzyjechalam do domu to te najgorsze upaly juz minely na razie i jest 24 stopnie czyli dla mnie idealnie
![]()
Tez zajadam ale staram sie siegac częściej po zdrowe przekąski czy jakies owocki niz słodkie i w sumie nie przytyłam jeszcze najpieriw 1kg schudlam teraz wrocilo ale nie jest na plus nic jeszcze l. Za to brzuch mi tez wywalilo ale trzecia ciaza to moze dlategoDziewczyny, przytyłyscie cos? Mnie muli i ciągle próbuje to zajadać. Nie wchodzę na wagę bo sie boje