reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam. Wstałam dziś o 10tej a i tak jestem śpiąca, katar mnie w nocy męczył, dlatego się nie wyspałam :-( Za oknem straszny hałas - poszerzają nam drogę wewnętrzną pod blokiem.

Oliwieczka, ślicznie wyglądacie :tak:

Ostatnia edycja:
Wow Oliweczka, ale z Was modelki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Zgadzam sie ,ślicznie:tak:
Witam. Wstałam dziś o 10tej a i tak jestem śpiąca, katar mnie w nocy męczył, dlatego się nie wyspałam :-( Za oknem straszny hałas - poszerzają nam drogę wewnętrzną pod blokiem.

Oliwieczka, ślicznie wyglądacie :tak:
Zdrówka i lepszego samopoczucia.:tak:

Męża wyprawiłam,bo wyjechał do Krakowa,musiałam go oprowiantować.Teraz Kubula spi,a ja sprzątanko.:tak:

czesc kochane no widze ze dwie mega modelki mamy wsrod nas i pewnie jeszcze pelno w " krzakach" siedzi i sie ukrywa :-D no pieknie pieknie wygladalyscie

a o sukienkach nic nie mowcie ja nic nie moge dla siebie znalsc szukam juz prawie 2 tygodnie i niec a 14 sierpnia ide na wesele nic mnie nie zauroczylo cholera.

u mnie pogoda rewelka wypralam posciel wiec dzis spimy po krolewsku :-) uwielbiam taka swieza posciel jeszcze do tego suszona na sloncu caly dzien oj oj oj
obiad w garze sie juz konczy gotowac wiec calkiem fajowy dzien tylko oby nie zapeszyc oczywiscie. jedyne co do d.... to moj pluch u nogi boli i ziebra sie ropa wiec caly czas nosze oklad z rywanolu moze pomoze

OLIWIECZKA pieknie wygladalyscie!!! 2 sliczne kobietki!!!

JOANNA to GAbrysia faktycznie duza,pochwal sie ilemierzy i wazy!!!

ja dzis mialam takie srednie urodziny, Laila spadlami ze schodow i tak sie przestrazylam ze drzalam z dobra godzine, na szczescie wszytko ok.gosci nie bylo, beda jutro i w sobote...bylismy w sklepach cobym sobie jakis prezent wybrala ale LAila nie wytrzymuje ani sekundy beze mnie i nawet w ramionach taty zanosi sie za mna...syndtom 18tego miesiaca sie odzywa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry