rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No na to wygląda.:-)Witam :-)
Nikogo jeszcze nie maczyżby tylko mi dziecko zrobiło pobudkę o 6 rano
![]()
Kuba jak zwykle o 7.00,ale si przyzwyczaiłam juz i mi to ni przeszkadza.
Witam Babeczki!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No na to wygląda.:-)Witam :-)
Nikogo jeszcze nie maczyżby tylko mi dziecko zrobiło pobudkę o 6 rano
![]()

Dobrze, że mój O odkurza, to już mam mniej
A i od soboty Victor śpi już na normalnym łóżku, nawet zaakceptował taką zmianę i nie ma problemów z zasypianiem. Gorzej za to w nocy
Do tego, że wyjmował sobie szczebelki to już się przyzwyczaiłam, więc jak schodzi z łóżka to nie ma różnicy
Tyle tylko, że wejść nie daje rady jeszcze, bo za wysokie. Jak będę miała chwilę to zrobię zdjęcia i wrzucę to zobaczycie;-)
Mam nadzieję, że jeszcze wrócą takie czasy. Poza tym ja sporadycznie się udzielałam i udzielam, ale bardzo dobrze Was i Wasze Maluchy kojarzę i czasem aż jestem ciekawa co tam u Was słychać i jak Pociechy rosną
Więc pewnie będę zaglądać w miarę możliwości i pisać jak mi dzieci pozwolą
To dobrze,ze pomogły.W jedna strone nad morzem pomogly,ale w druga niestety Konrad wymiotowałHelou, ja od piątku znowu bez netu w domuwięc nie miałam jak się odezwać. Wczoraj byliśmy w Krakowie na urodzinkach mojej babci, Milenka zniosła podróż dzielnie i bez rzyganka, może dzięki specjalnym plasterkom jakie jej kupiłam na rzyganko w aptece
![]()
.