Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam;-)
irtasia super super wieści
dziewczyny a gdzie jest napisane o zielono mi bo ja chyba nie w temacie
przez ten nawał nauki jestem do tyłu z bb![]()
zamknięty

Wisnia trzymam,trzymajcie przy okazji i za mnie...![]()
wróciłam z pracy i jadę na uczelnię - trzymajcie kciuki proszę bo czeka mnie ciężki weekend :-(
Dacie radę
;-)Jenni jutro wychodzi:-)Ale lekarze to i tak idioci i tyle
![]()
Super:-)

zbytnio nie wiedziałam gdzie o tym napisać.
wczoraj była u mnie sąsiadka która pracuje w przedszkolu jest pomocą przedszkolanki no i chwile gadałyśmy ( ma 3 letnia coreczkę) no i ona się mnie spytała czy ja robie ćwiczenia językowe z Szymkiem.
zbytnio nie wiedziałam o co chodzi o jakie ćwiczenia. no i się spytałam i zrobiłam wielkie oczy. kurczę ja chyba jestem marna mama albo już sama nie wiem
ona jak Ola jej coreczka miała 1,8 miesięcy uczyłą ją codziennie jednego słowa cał dzien je wałkowała literowała sylabowała siadałą z małą na dywanie i tak non stop aż w końcu mała powiedziała.
to wyglądało tak: np. kasa powiedz k powiedz a powiedz s powiedz a powiedz ka powiedz sa powiedz ka-sa
podobno to jedyny sposób pewny aby dziecko nauczyło się mówić.
no ja czasem tak SZymkowi mówię ale bez przesady nie robie mu wykłądów z językoznastwa i nie siedzimy godzinamy i nie powtarzamy non stop tegp samego. zreszta on czesto nie chce powtórzyc sylab dobiero po pewnym czasie sam cicho sobie sprobuje.
a wy jakies ciwczenia macie???

> ale widze, ze ona wtedy sie zacina i nic nie mowi nawet tych co umie..........