reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam :-) dawno mnie nie było ;-)ale chyba nawet nie zauważyłyście :(

Zauważyłam.
choć tak na marginesie,Ty raczej nie zauważasz,ze którejs z nas nie ma....z resztą czasem odnosze wrazenie,ze nie obchodzi cie za bardzo to o czym piszemy...:baffled:nie odnosisz sie do naszych postów,chyba,że dotycza Twoich spraw.
było by nam łatwiej,gdybyssie częsciej udzielała...

reklama
no trochę nadrobiłam wasze wieści :-D
Gratuluję zaliczeń to mega sukcesy i niech tak idą zawsze brawko kobitki brawo no i życzę dalej samych pozytywnych ocen.

ja dziś sama na posterunku mąż poleciałdo szwecji więc wieczorem spokojnie wpadnę jak mój malec pójdzie spać a teraz idę go budzić bo godzinę już śpi wieć starczy tego dobrego.

buziaki pa

Witam
dziś miałam urwanie głowy i padam już ze zmęczenia. Taką pyszną kawkę serwujesz Wiśnia,że chyba zaraz się skuszę.:tak::tak:

Zauważyłam.
choć tak na marginesie,Ty raczej nie zauważasz,ze którejs z nas nie ma....z resztą czasem odnosze wrazenie,ze nie obchodzi cie za bardzo to o czym piszemy...:baffled:nie odnosisz sie do naszych postów,chyba,że dotycza Twoich spraw.
było by nam łatwiej,gdybyssie częsciej udzielała...

Zgadza się. Ale pewnie i tak Joanna tego nie przeczyta

jestem ale mam w domu sajgon
mąż czyści akwarium a małe szaleją
wszędzie pełno gliny, kamyczków, roślin, no i ogromna miska z rybkami do której Pyśka wrzuca co popadnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
masakra:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry