reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobry wieczor:-)
To juz zaczyna byc rutyna jak ja tu wieczorkiem zagladam no nie:-p:sorry:

Dzieki za mile slowa dla babci......mam nadzieje ze mi ona jescze kupe lat pozyje.....bo kocham ja PRZEOGROMNIE....:-(Jak dziadzio odszedl to byl kopniak w dupe a jak jej zabraknie.....och nawet nie chce o tym myslec......

Wisienko ja tez bym poszla z takim kaszlem do lekarza a niech sie pediatra smieje OSIOL JEDEN:wściekła/y:Kurcze bez powodu Pyska go nie ma przeciez.......

Hej Dziewczyny co Wy tak niedobre chorujecie,:sorry: jeszcze mnie tu przez internet zarazicie:-D Ale odwiedzac Was bede bo jak to moj sasiad mawial CHORYCH TRZEBA NAWIEDZAC:laugh2::-D

Wolfia duzo sil dla Ciebie Sloneczko:-) czekam z utesknieniem az pokarzesz nam to swoje malutkie cudo......och ja tez bym juz chciala....tylko mezus nie chce.....:sorry:

reklama
Ach Tyciu nic mi nie mow:sorry:
Jak dopadne do Blazejka to go z rak nie wypuszczam....taki slodziak malutki:tak:
Siostra sie smieje ze nawet mi jego placz nie przeszkadza i to ze trzeba go na rekach usypiac:-D ale przeciez ja to wszysTko mialam i bylo SUPER:rofl2::-p
moja szwagierka z kolei ma dziecko ktore ciagle spi....jakos tak dziwnie jak tam zajde:baffled: jakby go tam nie bylo.......wole zdecydowanie beksy.....MOWIE TO W 100% WIEDZAC CO MOWIE....HIHIH ale mi to wyszlo:laugh2::-D

Cześć dziewczyny. Nadrobiłam przynajmniej ten wątek. Widzę, że grypa zbiera żniwo. U nas Madzia chora. Mam nadzieję, że Maja się nie zaraziła, bo jutro mam termin szczepienia. Nie bardzo wiem co mam zrobić w takiej sytuacji. Moze lepiej jej nie szczepić.
Nuśka, mam nadzieję, że jeszcze długie lata babcia będzie mogły się cieszyć zdrowim. Moja ostatnia odeszła 3 lata temu. Ostatnio jakoś dziwnie do mnie wracają wspomnienia chwil spędzonych z dziadkami i babciami.
Dziewczyny planujące dzidzisia pamiętajcie, ze im szybciej się zdecydujecie, ty,m szybciej się tez doczekacie wnuków. I następna radośc.:-)

Witam z deszczowego (:baffled:) Poznania:-)

maleństwo.....:sorry::rofl2: mi też teskno już:sorry:, ale wiem, że jeszcze musze poczekac może rok, jak Hubek pójdzie do przedszkola...
Irtasia nie dziwie się, że nie tęsknisz, ale ty masz juz trójeczkę, a większość z nas tylko po jednym dzieciaczku, pewnie na twoim miejscu tez juz bym nie planowała wiekszej gromadki:-)

miłego dzionka wszystkim

reklama
Dzieńdoberek,
imprezowo.... a ja zła na mamę bo jak byłam w pracy to obcięła Milence włoski z tyłu nie pytając mnie co ja na to :baffled: A mi się tak te jej loczki podobały i ścinałam jej tylko grzyweczkę. Teraz wygląda jak mały kopciuszek :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry