Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), pakujemy torbę, a on pyta: "a po co ci aż 3 koszule? Jedna nie starczy? Wkładki laktacyjne? Które to? Wszystkie? A do czego one są potrzebne? Majtki jednorazowe? A nie możesz wziąć zwykłych?" I tak przy co drugiej rzeczy
. To naprawdę dobry facet, ale czasem nie mam siły go przekonywać, że lepiej się czuję mając ze sobą np. 2 ręczniki czy że coś tam podobno jest potrzebne
:-) . A on lubi, żeby mu wytłumaczyć, po co i dlaczego
ol: lekarz pierwszego kontaktu na pewno może wystaiać zwolnienia chyba na 2 dni wstecz (a na jeden to na bank), przypuszczam że z ginekologiem jest podobnie![]()

faktycznie wiem coś o tym,taki scenariusz byłby możliwy, bo mój mąż też o wszystko sie pyta co i do czego?? Tak w gruncie rzeczy to wszystko gdzieś leży i tylko spakować, ale nie wiem dlaczego się a to nie biorę...ja też lubię mieć spokój i być na wszystko przygotowana....
ale moja irytacja wynikająca ze zniecierpliwienia i zmęczenia, każe zachowywać mi sie już irracjonalnie 

moja irytacja wynikająca ze zniecierpliwienia i zmęczenia, każe zachowywać mi sie już irracjonalnie![]()
. Spróbuj dać na luz i będzie dobrze
. A w moim przypadku okazało się jeszcze, że wszystko do szpitala już miałam zgromadzone, tylko nie miałam odpowiedniej torby...