reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Widzę, że nie tylko ja świruję ;-) Chodzę po domu i kombinuję co by tu jeszcze zrobić, żeby tylko nie siedzieć, jakby to miało przyspieszyć poród :confused: Czuję się coraz gorzej, a wczoraj jeszcze mój brzuch opadł i mam wrażenie, że mam nad nim mniejszą kontrolę, wisi i dynda ;-) :-D :szok: muszę rozkraczać nogi żeby posiedziec choć parę minut (dłużej i tak się nie da, bo przecież trzeba iść siusiu :dry: ).

reklama
a gdzie nasza Patri? Nie odzywa sie, nie foruje ze mna w nocy na BB....chyba rodzi!!! Pozdrowionka Patri!!!! I jesli rodzisz wielgasne kciuki!!!!

Dajcie jakis telefon do siebie, to napisze kiedy juz bede rodzic :-) :-D
Niestety nic a nic sie nie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis jest moj termin wg miesiaczki. Juz siedze jak na szpilkach i czekam kiedy to nastąpi! I juz mysle sobie ze do konca zycia bede z takim wielkim brzuchem chodzic....
Nie wchodze czesto na BB, w ogole do komputera, bo szczypia mnie oczy. No i nie mam sie juz czym z Wami dzielic jak tylko oczekiwaniem. Od czasu do czasu tylko wchodze dowiedziec sie jak tam postępy w rozdwajaniu :-) :-)
Moja mama juz zjechala do Warszawy pelna nadziei ze do konca jej urlopu urodze :-) A urlop jej sie konczy w ten wtorek :-) :-) :-)
A tu nic nic nic.
Wszyscy dzwonia i pytaja, no kiedy? , no juz?
Trululululu. Ide spać.
Pozdrawiam kochane dziewczyny :-)
Susumali poszukiwalam Cie ktorejs nocy, ale chyba smacznie spalas :-)

Patri no pewnie spalam, bo ostatniom bardzo zmeczona...tak jak wczorajjuz o 22.30 zasnelam ( a zwykle o 1 lub 2giej...)

Ja dzis mam termin- tere fere kuku....

Pamiętam jak w grudniu obserwowałam mamusie grudniowe i myślałam jak to długo jeszcze!!! nawet styczniówki się zaczęły rozdwajać i już nie mogłam się doczekać kiedy my lutówki zaczniemy rodzić...:tak::tak: A tu proszę!!! mamy już 8 dzieciaczków!!!! I jakoś trudno mi uwierzyć,że to już tak blisko....:szok::szok::szok:a z drugiej strony tak daleko...:szok::szok::szok:

ja tez mam ochote na mycie okien Mysia23,ale moja mama jest przy mnie i mi zakazuje....a ja nie chce zeby ona byla....wiec okna czekaja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry