reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a tak na serio dzieki JOASIEK za dodanie otuchy:-) .....ja chyba po prostu zmeczona jestem :baffled: dzis za bardzo zeby tak jak zwykle miec pozytywne nastawienie....ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej....

reklama
kobity ratunku!!!!!!!!!
chodzi o watek zamkniety album zdjec!!!!11
jak skopiowac liste ze strony 127 bo administratorka aniaslu chce
napisała do mnie ze mam skopiowac liste i jej odesłac .
ja nie wiem jak nic mi nie wychodzi

agusia9915 ja to tak na chlopski rozum: najechac na liste, nacisnac jednoczesnie Strg i C i nie wiem skad jej to wyslac ale tam wkleic czyli nacisnac Strg i V.
moze sie uda......

agusia9915:

kopiujesz przytrzymując klawisz Ctrl i wciskając C ---> Ctrl+C = kopiuj
wklejasz przytrzymując klawisz Ctrl wciskając V ---> Ctrl+V = wklej

no własnie tak nie chciało jak piszesz
ale probowałam jeszcze połowe myszka (lewym myszy)a druga wciskajac ctr+v i poszło
takze czekamy na zamkniecie watku

Hej kobietki gdzie wy wszystkie jesteście?? Mam wrażenie,ze każda ostro pracuje nad wywołaniem porodu...;-):tak: Tak jak ja :-D:laugh2::-D Na zakupach wczoraj cały dzień,a dziś pół dnia spędziłam, wzięłam się ostro za dalsze porządki, wypucowałam cały dom prawie - nadal nic się nie rusza, choć czuję straszne kłucie szyjki, skurcze mam, ale tak nieregularne,ze uśmiał by się koń :-D:-D zaraz biorę się za pranie swojego pokojowego chodnika - może pomoże :-D:laugh2::-D

reklama
ja dzisiaj bylam na uczelni napisalam ostatni egzamin wiec zdazylam z cala sesja przed porode:-) ale kurcze chyba dzisiaj ostatni raz siedzialam za kolkiem bo coraz ciezej mi sie prowadzi:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry