irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mi sie podoba jakbys odmlodnialacześć
byłam u fryzjera i taka jakaś inna jestem, jak nie ja
pokażę Wam zresztąa potem może uda mi się jeszcze co nieco popisać ( o ile się monsz nie będzie buntował
)
:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi sie podoba jakbys odmlodnialacześć
pokażę Wam zresztąa potem może uda mi się jeszcze co nieco popisać ( o ile się monsz nie będzie buntował
)
:-)
dla mnie supercześć
)

No i dobrze, że te pęcherze Ci same pękły, bo mówię Ci ja się tak z tym męczyłam, do dziś pamiętam ten ból 

witam sie..
mam mocne postanowienie.._nie będę obijać sie na forum _
w końcu weekend, a może i nie w końcu...samej w domu jest tak pusto..dobrze, ze mam Filipa...a on jest taki słodki, choć rozrabia trochę..
ide zaraz wykąpać młodego i położymy sie ze smykusiem, bo mam kilka zarwanych nocek za soba i muszę odespać...

:-):-)
,bo nawet nie wiem,a tak na marginesie to ja też błam u fryzjera,ale nei jestem zbytnio zadowolona
mniam mniam, w tym te 3 na trzy,jakoś mi nie wchodzi alkohol i pomału piłam,ale już posprzątałam i nie ma śladu po imprezce
,a jutro zmykam na urodziny koleżanki.
,nie to co za młodych lat,jak małego nie było człowiek mógł odespać do południa