reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

WOLFIA super ze braciszkowie dobrze sie rozumieja i ze Ty masz czas na kolacje z mezem! bardzo ciesze sie WASZYM szczeciem!:-)

IRTASIA :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no tu tak niestety jest ze jak sie do czegos przyczepia...masz racje, ja tez bym nie chodzila w poniedzialki!

MYSIA pisz do naskochana, jestesmy z TOBA!:tak:

WISNIA wygladasz bardzo ladnie, a kolorek podkrela piekna barwe oczu!:-)

ROZALKA i jak kuchnia posprzatana?;-)

a tak w ogoly dobry wieczo czy raczej DZIEN DOBRY;-) ktos nie spi zeby ktos mogl spac....

reklama
hejo :-)

mój monsz wybył do Krakowa a ja mam ambitne plany na dziś - sprzątanie, spacer i pisanie pracy... ciekawe czy cokolwiek zrobię hehe

no jakieś hurtowe metamorfozy widze :-D

mam pytanie nalezy ktorejs dziecko do klubu ksiazek disneya?? www.kkd.pl chcę Szymcia zapisać, ale sama nie wiem czy to nie ściema jakaś.

Mój Bartus kiedys należał ,zbieralismy serie książeczek z Kubusiem Puchatkiem.Co miesiąc przejeżdzala ksiązeczka w sztywnej oprawie+cieńsza z zagadkami,opisami róznych zjawisk(raczej dla pracy z rodzicem,oczywiscie pisana łatwym językiem)+maleńki drobiazdzek(jakas figurka)+list skierowany bezposrednio do dziecka.
Tylko tyle,ze to było jakies 7 lat temu chyba,płaciłam 22,50.Teraz pewnie drozsze.Książeczki do tej pory dzieciaki maja,Bartus juz z nich wyrósł,ale za to Misia pochłania z przyjemnościa:tak:.

Kto mi sprzątnie kuchnię...?
ja bardzo chętnie :baffled:może mi nie uwierzycie,ale ja lubię sprzątać:happy:
myślałam nawet otworzyć tu taką firmę sprzątającą,ale moje miasto za małe i ludzie mają inną mentalność,poza tym myślę,że też nie zarabia się tu tyle,żeby zatrudnić kogoś kto przyjdzie i posprząta:baffled:

no jakieś hurtowe metamorfozy widze :-D

mam pytanie nalezy ktorejs dziecko do klubu ksiazek disneya?? www.kkd.pl chcę Szymcia zapisać, ale sama nie wiem czy to nie ściema jakaś.

Karola moja siostra właśnie zamawiała książki z disneya ale nie wiem czy od nich bym musiała się pytać choc nie wiem czy pamięta bo to z 3 lata temu było ale książeczki były super :tak:sami chyba 2 razy w miesiącu zalbo raz w miesiący juz nie pamiętam przysyłali książeczką gdzieś 20zł za jedną
:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry