irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Juz zjedzonyIrtasia czekam![]()
strasznie slodki
takze nastepnym razem do kremow dam mniej cukru
a co do klejenia to wystarczy mokrym palcem przejechac i przylozyc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz zjedzonyIrtasia czekam![]()
strasznie slodki
takze nastepnym razem do kremow dam mniej cukru
a co do klejenia to wystarczy mokrym palcem przejechac i przylozyc
Napisz jak tam Victor brata przyjął![]()
a jak Victor zareagował na braciszka? jak go przyjął?
Poleciłam mi go koleżanka, ale jak już kończyłam karmić piersią i muszę przyznać, że szkoda że wcześniej o nim wiedziałam, ale teraz będzie jak znalazł
Victor chodzi i ciągle powtarza "dzidzi aaa...", jak Mały kichnie to się z niego śmieje, głaszcze go po główce i kocyku, daje buziaczki w czółko;-) Nawet nie sądziłam, że będzie tak dobrze
A jak karmię Olivera to Victor mówi "mniam mniam" i robi to swoje "yyhh..." takie jak na znak picia z kubeczka
Na razie zazdrości zbytniej nie okazuje, bo staramy się nie dawać mu powodu
Na Malutkiego też nie narzekam, bo jak się naje i pomęczy mi piersi przez godzinę to śpi 4-5 godzin
Na razie ma dużo mniej donośny głos od swojego Starszego Brata, mniej się wkurza na wszystkie zmiany i praktycznie nie płacze, tylko się grymasi jak coś mu nie leży. Ciekawe czy tak już będzie, bo ciężko to stwierdzić po niecałych trzech dobach
Mysiu Rosmerta dobrze piszea mój dziadziu zawsze mówił: "jak Ci będzie źle to pisz" i ja to teraz za nim powtórzę :-)
Mysiu my jesteśmy z Tobą i zawsze Cię wysłuchamy i wspomożemy:-) Oby się wszystko dobrze ułożyło
Trzymam kciuki

:-):-) Zycze Wam zeby dzieciaczki byly zdrowe i Oliverek,zeby ladnie przesypial nocki.Hej Ewcia.Strasznie szybko Cię wypuścili
.Widzialam zdjęcia Oliwierka na n-k
:-).Powiem Ci,ze sporo z nas Ci zazdrosci takiego szkrabka
.

Zapomnialam wam wczoraj napisac jaka ta demokracja u nas jest ......
Chris ma zaledwie 5 i 11 miesiecy a oni sie czepiaja ze on idzie do szkoly a cytuje babke " podpisac umie sie ladnie z liczeniem tez ok ale brzydko maluje"i kazali mu np.malowac jak to wam wytlumaczyc -malujecie kwadrat w srodku malujecie od rogow aby wyszedl X a na tym kwadracie trojkat- i czepiaja sie ze niewszystkie kreski dochodza do siebie i sa krzywe normalnie wymieklam
i wymyslili ze przez 16 tygodni mam go przyprowadzac na 8 do przedszkola a ja im mowie ze ze poniedzialki odpadaja bo mam z nim termin zawsze na 9 do logopedy a ona mi na to ze ma go przyprowadzic na 8 potem go odebrac o 8.45 i zaprowadzic do logopedy i przyprowadzic spowrotem ale zaden niemysli ze ja z Jenni bede ze 3 godziny na mrozie stac
I mam to gdzies w poniedzialki tam nie bedzie chodzic
Ale mam na nich nerwa
![]()

to jakas paranoja