reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)

Napisz jak tam Victor brata przyjął :confused:
a jak Victor zareagował na braciszka? jak go przyjął?

Kasiad dziękuje Ci za odpowiedź odnośnie tych pęcherzyków. Na szczęście same pękły, ale mam dość mocno podrażnione brodawki i wysłałam dzisiaj męża do apteki po PureLan, bo jest bardzo dobry na takie dolegliwości:tak: Poleciłam mi go koleżanka, ale jak już kończyłam karmić piersią i muszę przyznać, że szkoda że wcześniej o nim wiedziałam, ale teraz będzie jak znalazł:tak:
A Victor przyjął Braciszka bardzo ciepło:-) Nie ma na razie żadnych problemów ani z jednym, ani z drugim. Mam nadzieję, że tak już zostanie:tak: Victor chodzi i ciągle powtarza "dzidzi aaa...", jak Mały kichnie to się z niego śmieje, głaszcze go po główce i kocyku, daje buziaczki w czółko;-) Nawet nie sądziłam, że będzie tak dobrze:tak: A jak karmię Olivera to Victor mówi "mniam mniam" i robi to swoje "yyhh..." takie jak na znak picia z kubeczka:-p Na razie zazdrości zbytniej nie okazuje, bo staramy się nie dawać mu powodu:tak: Na Malutkiego też nie narzekam, bo jak się naje i pomęczy mi piersi przez godzinę to śpi 4-5 godzin:rofl2: Na razie ma dużo mniej donośny głos od swojego Starszego Brata, mniej się wkurza na wszystkie zmiany i praktycznie nie płacze, tylko się grymasi jak coś mu nie leży. Ciekawe czy tak już będzie, bo ciężko to stwierdzić po niecałych trzech dobach:confused:

Mysiu Rosmerta dobrze pisze :tak: a mój dziadziu zawsze mówił: "jak Ci będzie źle to pisz" i ja to teraz za nim powtórzę :-)

Zgadzam się z Dziewczynami:tak: Mysiu my jesteśmy z Tobą i zawsze Cię wysłuchamy i wspomożemy:-) Oby się wszystko dobrze ułożyło:tak: Trzymam kciuki:happy2:

Miłego dnia:happy:

Hello

witam wszystkie Panie ze slonecznej Wyspy. Pieknie dzis jest, a jak do tego czytam co piszesz Wolfiu, to juz zupelnie jakas happy jestem. Wlasnie wczoraj mowilam do P. ze zazdroszcze Wam i podziwiam Cie,ze jestes tutaj sama z 2 maluszkow i ze swietnie dajesz sobie rade. Oliver jest sliczniusi. Moj P. jak go wczoraj zobaczyl na n-k to tez byl zachwycony (takie to malenstwo i malusie raczki).:tak::-):-) Zycze Wam zeby dzieciaczki byly zdrowe i Oliverek,zeby ladnie przesypial nocki.

Hej Ewcia:tak:.Strasznie szybko Cię wypuścili:tak:.Widzialam zdjęcia Oliwierka na n-k:-D:-).Powiem Ci,ze sporo z nas Ci zazdrosci takiego szkrabka:tak:.

oj wlasnie :tak::tak::tak:

Zapomnialam wam wczoraj napisac jaka ta demokracja u nas jest ......:wściekła/y:
Chris ma zaledwie 5 i 11 miesiecy a oni sie czepiaja ze on idzie do szkoly a cytuje babke " podpisac umie sie ladnie z liczeniem tez ok ale brzydko maluje":dry: i kazali mu np.malowac jak to wam wytlumaczyc -malujecie kwadrat w srodku malujecie od rogow aby wyszedl X a na tym kwadracie trojkat- i czepiaja sie ze niewszystkie kreski dochodza do siebie i sa krzywe normalnie wymieklam:baffled: i wymyslili ze przez 16 tygodni mam go przyprowadzac na 8 do przedszkola a ja im mowie ze ze poniedzialki odpadaja bo mam z nim termin zawsze na 9 do logopedy a ona mi na to ze ma go przyprowadzic na 8 potem go odebrac o 8.45 i zaprowadzic do logopedy i przyprowadzic spowrotem ale zaden niemysli ze ja z Jenni bede ze 3 godziny na mrozie stac:wściekła/y: I mam to gdzies w poniedzialki tam nie bedzie chodzic:dry:Ale mam na nich nerwa:wściekła/y:

Czy oni podurnieli???

Mysiu, Ty tutaj jestes swoja, wiec nie pisz glupot.:-):-):happy:

Witam
Mysia głowa do góry, będzie dobrze:tak:
Irtasia, no to rzeczywiście ciekawe podejście mają te przedszkolanki, czy one nie wiedzą, że twoje dziecko nie może mieć problemów z rysowaniem, po takiej uzdolnionej matce;-):-D

Wolfia i masz jeszcze czas na BB?:-)

Irtasia :szok: to jakas paranoja

Karolina masz pogode:-D

Mysia mialas napisac cos wiecej na zamk. Głowa do gory i mam nadzieje ze bedzie dobrze

Ewcia,super ze Viktorek jest taki troskliwy:tak:.Delikatny z niego chlopczyk:tak:.
Ja nie zabiore sie do pracy,bo juz nie moge:no:.Mam nadzieje,ze bede mogla popatrzec troszke na Wasze bobaski i troszke pozazdroscic;-):tak::sorry2:.

witam sie..

mam mocne postanowienie.._nie będę obijać sie na forum _

w końcu weekend, a może i nie w końcu...samej w domu jest tak pusto..dobrze, ze mam Filipa...a on jest taki słodki, choć rozrabia trochę..

ide zaraz wykąpać młodego i położymy sie ze smykusiem, bo mam kilka zarwanych nocek za soba i muszę odespać...

reklama
cześć
byłam u fryzjera i taka jakaś inna jestem, jak nie ja :sorry2:

pokażę Wam zresztą :-p a potem może uda mi się jeszcze co nieco popisać ( o ile się monsz nie będzie buntował:baffled: )

Załączniki

• ja3.jpg
    ja3.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 37

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry