reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Zapomnialam wam wczoraj napisac jaka ta demokracja u nas jest ......:wściekła/y:
Chris ma zaledwie 5 i 11 miesiecy a oni sie czepiaja ze on idzie do szkoly a cytuje babke " podpisac umie sie ladnie z liczeniem tez ok ale brzydko maluje":dry: i kazali mu np.malowac jak to wam wytlumaczyc -malujecie kwadrat w srodku malujecie od rogow aby wyszedl X a na tym kwadracie trojkat- i czepiaja sie ze niewszystkie kreski dochodza do siebie i sa krzywe normalnie wymieklam:baffled: i wymyslili ze przez 16 tygodni mam go przyprowadzac na 8 do przedszkola a ja im mowie ze ze poniedzialki odpadaja bo mam z nim termin zawsze na 9 do logopedy a ona mi na to ze ma go przyprowadzic na 8 potem go odebrac o 8.45 i zaprowadzic do logopedy i przyprowadzic spowrotem ale zaden niemysli ze ja z Jenni bede ze 3 godziny na mrozie stac:wściekła/y: I mam to gdzies w poniedzialki tam nie bedzie chodzic:dry:Ale mam na nich nerwa:wściekła/y:

Ja tez jestem ciekawa jak Tam Wolfia:tak:.
Irtasia,nie dziwie sie,ze masz nerwa.Moj bartek jest w 4 maluje beznadziejnie,nie powiem jak pisze,a dobrze sie uczy...Faceci zwykle nie sa uzdolnienie plastycznie;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry