reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Do Emilki super to imie pasuje.Nie wyobrazam sobie,zeby mogła miec inaczej na imie:no::-).Konrad jakby urodzil sie 2 miesiace póżniej byłby Xawerym;-):rofl2:.

reklama
Witam i przede wszystkim...

wielgachne gratulacje dla Wolfii z okazji narodzin synka !!!!

Nawet nie wiem czy chcecie mnie jeszcze wśród was..czuje sie tu już tak obco - ale to moja wina..wiec nie powinnam narzekać...
poczytać jeszcze trochę muszę - choć już wiele nadrobiłam...może nie wszytko dokładnie ale większość przerobiłam solidnie...

Byłam chora i brakowało mi sił na odwiedzanie i pisanie - choć czytałam trochę...później zwalił sie mi świat na głowę...ale to może na .........no wiecie...

zmykam teraz myć Filipka...późnij zajrzę i ten temat przeczytam cały od ostatniego razu - bo to i zostało jeszcze...

Właśnie ostatecznie zdecydowaliśmy, że Oliver Joseph:tak:

Ślicznie!
Wolfia gratulacje !!!!Dzielna mamcia z Ciebie:tak:

A Ty Mysia nie gadaj głupio:tak: masz teraz prace dom na glowie to oczywiste ze nie masz czasu, mnie tez nie bylo chyba z 2 msc i praktycznie nie zagladałam, ale teraz nadrabiam:tak:

I nie czuj sie obco bo obca nam nie jestes kochana!

Nawet nie wiem czy chcecie mnie jeszcze wśród was..czuje sie tu już tak obco - ale to moja wina..wiec nie powinnam narzekać....

Mysia nie gadaj głupot:wściekła/y::szok::crazy:
Oczywiście, że chcemy Ciebie wśród nas:tak: I miło Cię w końcu wiedzieć.:-)
A czujesz się obco, bo dawno nie zaglądałaś i nie wiesz co u nas słychać - to normalne.
Nadrabiaj zaległości kochana, a nawet się nie obejrzysz, jak znów poczujesz się wśród swoich:-)

Do Emilki super to imie pasuje.Nie wyobrazam sobie,zeby mogła miec inaczej na imie:no::-).Konrad jakby urodzil sie 2 miesiace póżniej byłby Xawerym;-):rofl2:.
hehe cos w tym jest że jednak Emilka to Emilka a Konrad to Konrad i inne imie do niech nie pasuje :no::-D
ja np odżucałam imiona które źle mi się kojażyły tzn z kimś kogo znam a nie za bardzo lubię :sorry2:

Mysia kobitko nie wymyślaj ;-) wiadomo ze jak się nie jest na bierząco to człowiek się gubi a przecież masz obowiązki typy praca i tak podziwiam ze nieraz tak dużo nadrobisz :tak:

Mysia nie gadaj głupot:wściekła/y::szok::crazy:
Oczywiście, że chcemy Ciebie wśród nas:tak: I miło Cię w końcu wiedzieć.:-)
A czujesz się obco, bo dawno nie zaglądałaś i nie wiesz co u nas słychać - to normalne.
Nadrabiaj zaległości kochana, a nawet się nie obejrzysz, jak znów poczujesz się wśród swoich:-)

Nie to ze nie wiem co sie u której dzieje, nie dopuszczam myśli, ze mogłabym nie wiedzieć...jak mnie dłużej nie ma to czytam wszystko..wiem co u której sie działo...

uwielbiam tu być, bo tu jak w rodzinie sie czuje..a nawet niejednokrotnie lepiej..
a teraz kiedy moja rodzina sie rozpada:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry