Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-).
.
.
.

.
.Dzwoniłam dzis do nich i oni wysyłaja rozliczenia tylko osobom będacym na maciezrzynskim.Wychowawczy nie jest opodatkowany i miałysmy po prostu dochod równy zero!Mogłam wcześniej zadzwonic,juz dawno byłabym rozliczona
.
Dziewczyny czekające na rozliczenia z Zusu...nie doczekacie sie.Dzwoniłam dzis do nich i oni wysyłaja rozliczenia tylko osobom będacym na maciezrzynskim.Wychowawczy nie jest opodatkowany i miałysmy po prostu dochod równy zero!Mogłam wcześniej zadzwonic,juz dawno byłabym rozliczona
.
;-)czyli dobrze zrobiłam że w moim wpisałam 0,00 

Karola,mam nadzieje,że to zapalenie krtani jednak nie powróci.A robiłaś może Szymkowi wymazł z gradła.Może mu tam siedzi jakieś paskudztwo.
nie robiłam nawet na to nie wpadłam
Dziewczyny czekające na rozliczenia z Zusu...nie doczekacie sie.Dzwoniłam dzis do nich i oni wysyłaja rozliczenia tylko osobom będacym na maciezrzynskim.Wychowawczy nie jest opodatkowany i miałysmy po prostu dochod równy zero!Mogłam wcześniej zadzwonic,juz dawno byłabym rozliczona
.
hmmm pisałam kiedyś o tym, że te co na wychowawczym i nie mają żadnego dochodu z nikąd to żadnego pita z ZUS-u nie dostanął bo i po co jak wszędzie będzie 0,00zł

Cały czas jakies wirusy nas sie trzymaja, na szczescie Marta ma silniejszy organizm niz ja i lzej przechodzi wszystkie infekcje