reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Zdrówka dla wszystkich!
Dziewczyny nie chorowac,bo nie mamy na to czasu:no:;-).
Karola,mam nadzieje,że to zapalenie krtani jednak nie powróci.A robiłaś może Szymkowi wymazł z gradła.Może mu tam siedzi jakieś paskudztwo:confused:.
Miśka szybko sie kuruj,bo szkoda by było takiego weekendu:sorry2:.
Agusia jesteś moja idolką,ja nie miałabym pojęcia od której strony padline podejsc:szok::no:.
Susu,nie bedzie tak zle:-D:-D:-D.

Dziewczyny czekające na rozliczenia z Zusu...nie doczekacie sie:szok:.Dzwoniłam dzis do nich i oni wysyłaja rozliczenia tylko osobom będacym na maciezrzynskim.Wychowawczy nie jest opodatkowany i miałysmy po prostu dochod równy zero!Mogłam wcześniej zadzwonic,juz dawno byłabym rozliczona:sorry2::dry:.

Dziewczyny czekające na rozliczenia z Zusu...nie doczekacie sie:szok:.Dzwoniłam dzis do nich i oni wysyłaja rozliczenia tylko osobom będacym na maciezrzynskim.Wychowawczy nie jest opodatkowany i miałysmy po prostu dochod równy zero!Mogłam wcześniej zadzwonic,juz dawno byłabym rozliczona:sorry2::dry:.
:sorry2:;-)czyli dobrze zrobiłam że w moim wpisałam 0,00 :tak:

ja dziś byłam z R w US bo źle miał pit wypełniony do teraz nie wiem jak ona to wyliczyła że wyszło inaczej niż nam :no::szok::szok::szok::rofl2:

Karola,mam nadzieje,że to zapalenie krtani jednak nie powróci.A robiłaś może Szymkowi wymazł z gradła.Może mu tam siedzi jakieś paskudztwo:confused:.
nie robiłam nawet na to nie wpadłam

hmmm pisałam kiedyś o tym, że te co na wychowawczym i nie mają żadnego dochodu z nikąd to żadnego pita z ZUS-u nie dostanął bo i po co jak wszędzie będzie 0,00zł

no to sobie popisałam.ale sama muszę też pit zrobić nawet dziś program ściągnełam więc jutro robię
a i przypominam o internecie że jest ulga można odpisać max 760zł

Karola, Miśka zdrówka:tak:

Niestety tez wiem co to znaczy jak maz przywlecze choróbsko:wściekła/y:
Jak P. 5 tygodnui temu przywiózł nam grype, to do tej pory nie doszłysmy do siebie:baffled: Cały czas jakies wirusy nas sie trzymaja, na szczescie Marta ma silniejszy organizm niz ja i lzej przechodzi wszystkie infekcje:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry