reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej a ja spedziłam weekend pracowicie :tak:
grabiłam, sprzatałam prałam, spacer tez zaliczyłam, zakupy oraz oraz pomagałam mezowi przy tapetowaniu i maleowaniu :tak:
Wreszcie koniec remontów ! :-)

reklama
i ja się witam:tak:
Właśnie pożegnałam męża, zostałysmy same na tydzień. Jestem cała w nerwach jak przed każdym jego wyjazdem, a teraz szczególnie jestem cała w nerwach, bo to jednak kawał drogi:szok:myśli mam róźne, mam nadzieję, ze niepotrzebnie:tak:

cześć dziewczyny

dziękuję za życzenia dla Izuni :tak:

Tyciu gratulacje piąteczki :-) i również polecam etiaxil i to właśnie niebieski -jest delikatniejszy :tak:

Patri coś w tym jest :-p my książki tych autorów czytaliśmy na studiach na zaliczenia z psychologii rodziny i wychowawczej :tak:

Oliwieczka, Rosmerta podziwiam i zazdroszczę - u mnie sajgon jeszcze ... ciekawe czy przedświąteczne porządki u mnie wogóle zaistnieją hehe

Kasiad zazdroszczę spacerku, ja z moją Pyśką nie wyrabiam, buntuje się, drze, płacze i rzuca na chodnik jak jej coś nie pasuje i spacery nie należą do przyjemnych niestety :-(:baffled::wściekła/y:

Miśka tak już niestety jest że człowiek ma 1000 myśli, ale na pewno niepotrzebnie :tak:

Wiśnia uważna czytelniczka :)

A ja przechwaliłam bobasa i mi wywinął numer znowu bo sie położył na chodniku w drodze powrotnej ze złobka i leżał jak na plaży, na brzuchu machając nogami i z brodą podparta na rekach....

Brak mi słów....

Jakis dołujący ten dzień....

ale wy piszecie no nie mogę.
mał położony spać pranie już się zaraz kończy więc postanowiłam zobaczyć co u Was się działo.
ale żadnych tragedii nie było to mnie cieszy i niech tak będzie zawsze.
ja po makijażu ale zdjęcie wkleję za kilka dni jak zejdzie opuchlizna bo jednak ciutkę jest wiadomo mimo znieczulenia.EFEKT mi się podoba i to się liczy choć jeszcze nie malowałam rzęs.no i chyba dam się jednak namówić teraz na dolną kreskę by dodać do końca blasku a w sumie delikatnego retuszu oko.- choć podobno kształ idealny - tak dziś usłyszałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:

do usłszenia jutro rano spokojnej nocki kochane.

Witam:happy:

no to porządków wczoraj ciąg dalszy był, zrobilismy nagorszy pokój, bo salon, a tam trochę do sprzatania jest, no ale już za nami:-) już właściwie wszystko posprzatane, tylko moje dwa okna mi zostały do umycia w naszym górnym "salonie" i jakies pierdołki i bedzie wsio:tak:

Miśka szczęsliwej podróży dla męża i szczęśliwego powrotu! to normlane że się stresujesz, ale wróci bezpiecznie zobaczysz:tak::-)

karola no to czekamy na zdjęcie jak zejdzie opuchlizna:tak: ciekawa jestem jak to wyszło, sama myslałam kiedys zeby zrobić sobie dolna kreske,bo maluję eye-linerem, moze sie kiedys skuszę:tak::-) a powiedz ile kosztuje taka przyjemnośc tak mnije więcej?

reklama
Witam :tak:

Karola czekam na zdjęcie jestem bardzo ciekawa ;-):tak:

Patri :sorry: to ci mała buntowniczka

Miśka współczuje tych rozstań :sorry:

Tycia gratki:tak: już 5 masz na koncie no ładnie ładnie oby tak dalej !!!

Od soboty ma być ładnie wiec czekam na 21 stopni co mówili :-D choć już sięgnęłam wiosenny płaszczyk bo jest w miarę ciepło :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry