Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale się rozleniwiłam, nic mi się nie chce.
;-)
bo taki bunt dwulatka to pikuś przy buncie nastolatka, trzeba umiejętnie postępować, żeby nie stracić po pierwsze kontroli, a po drugie samego dziecka (oczywiście nie w sensie fizycznym). Pewnie nie pocieszyłam wcale 

Moze nie pocieszylas ale wiem o czym piszesz jeszcze tego tego nieprzezylam ale wiem jak to bylo "byc nastolatkiem"Zresztą już pisałam i jeszcze raz powtórzę, że warto już uczyć się cierpliwościbo taki bunt dwulatka to pikuś przy buncie nastolatka, trzeba umiejętnie postępować, żeby nie stracić po pierwsze kontroli, a po drugie samego dziecka (oczywiście nie w sensie fizycznym). Pewnie nie pocieszyłam wcale
![]()

i niewytrzymalam i gosciowi powiedzialam ze to totalna paranoja jakas juz nie wspomne o tym ze z kolezanka mialam te samo pytanie o jazde 100 km na godzine ile wynosi droga chamowania wedlug formulki na suchej jezdni ja napisalam 80 to gosciu wpisal mi ze 100 a znoajoma happy ze ona bedzie miec dobrze bo tyle wpisala a tu dupa bo jej wpisal 130
no i jak ja mam sie uczyc
Witam się z rana :-)
Patri, nie zamartwiaj się, raz na jakiś czas będą takie afery, w końcu to okres buntu, więc jak może minąć bez manifestacji zachowań buntowniczych;-)
Jednak dziecko, którego mama trzyma nerwy na wodzy buntuje się mniej, sama to zauważyłaś. Będzie dobrze![]()
Zresztą już pisałam i jeszcze raz powtórzę, że warto już uczyć się cierpliwościbo taki bunt dwulatka to pikuś przy buncie nastolatka, trzeba umiejętnie postępować, żeby nie stracić po pierwsze kontroli, a po drugie samego dziecka (oczywiście nie w sensie fizycznym). Pewnie nie pocieszyłam wcale
![]()

:-) czasem zaczyna sie buntowac, ale jak widzi, że mnie to nie rusza to odpuszcza;-)
wiem, jak ze mna było cięzko 

karola no to czekamy na zdjęcie jak zejdzie opuchliznaciekawa jestem jak to wyszło, sama myslałam kiedys zeby zrobić sobie dolna kreske,bo maluję eye-linerem, moze sie kiedys skuszę
:-) a powiedz ile kosztuje taka przyjemnośc tak mnije więcej?