reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
u mnie tez pochmurno i jak u Agusi Szymek wstał o 6 i zero spania aby go namówić na choć godzinkę.
wczoraj trochę się obrobiłam więc dziś spokojny wieczór jutro kolejna fala pieczenia spoko.

ja chcę słoneczko:angry::angry::angry:no już

czesc

Leje i wieje u nas. Jeju i znow caly dzin w domu . Milena marudna - wlasnie zjada druga wersje sniadania, bo pierwsza po kilku kesach znudzila jej sie.

Irtasiu, to dobrze ze dzis waga bez zmian. Powodzenia wieczorem - zobaczysz uda sie. Trzymam kciuki.

Witam:tak:
u nas pachnie wiosną po deszczyku, słońce się niemrawo przebija przez chmury, oby na święta nie było gorzej, bo pewnie zbyt na słońce nie ma co liczyć, jak zwykle u nas jak przychodzą święta pogoda spyla gdzie pieprz rośnie:-D
chociaż może nie będzie tak źle, bo przed godziną rozmawiałam z mamą i w okolicach Szczecina piękne słońce, a moi rodzice z nudów postanowili posadzić ziemniaki na swojej działce:tak::-D

Witam sie po dłuższej przerwie..

niestety trochę miałam problemów i nie miałam możliwości sie odezwać...
w ogóle to z netem znowu nieciekawie...

Nawet nie wiem czy dam rade nadgonić czytanko wiec chyba nie zacznę - wybaczcie proszę !!!
W końcu wiosna..u nas ciepło i słonecznie od ponad tygodnia...święta sie zbliżają i wszyscy jakoś sie nakręcają....niestety ja przepłaciłam to depresją...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Poza tym u nas wszystko ok, Filip coraz bardziej sprytny i rozgadany i oczywiscie jak na chłopaka przystało - szaleje...co wcale mi nie pomaga

W pracy dno, ale o tym to juz pisac mi sie nawet nie chce...

No i kochane lutóweczki wiem, ze nie dam rady tu juz zajrzeć przed swietai, wiec

Wszystkim Wam, dzieciaczkom i Waszym rodzinom

zdrowych, radosnych, spędzonych w gronie najbliższych osób w atmosferze spokoju i miłości,
kolorowych i pełnych słońca
Świat Wielkanocnych
Oliwia, Filip z T.

i ja chyba przed świętami ostatni raz zaglądam na nasze bb:tak:, więc:
[FONT=&quot]Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych
składamy najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka,
mokrego poniedziałku, ciepłych promyków
wiosennego słońca oraz samych uśmiechów.
[/FONT]

Renia z rodzinką

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry