Gosia Milenka chodzi z pieluszką non stop, jak niemowlaczek normalnie![]()
to może warto zobaczyć jak będzie jak jej zdejmiesz pieluszkę na cały dzień ? wiadomo ze nie fajnie jak wszystko zasiusia ale można zabezpieczyć dywany itd

jakbym chciała by Emilka z pieluchą zaczeła wołać to do teraz by nie wołała
ona musiała mieć ją zdjętą ...ona jak ma pieluchę to w nią sika nie zawoła , teraz zaryzykowałam i zdjęłam jej też na noc ...no i nagle woła małpiatka a tak sikała aż pielucha napompowana była 

ale oczywiscie znow sie przyczepil , przyszlam robilismy testy z kolezanka pare od niej i od innych sprawdzil a moje odlozyl na bok a jak znajoma mu powiedziala zeby je sprawdzil bo idziemy do domu to jej powiedzial " za chwilke" a ta chwilka trwala do konca lekcji a i tak ich niesprawdzil i tak samo bylo z terminem na jazde w piatek mi powiedzial ze zrobimy w poniedzialek ja mu dzis przed lekcja gadam ze chce termin a on stara spiewke " za chwilke"
Jakiś niezrównoważony on jest, ciekawe, czemu się do Ciebie akurat przyczepił. Może on ma jakieś antypolskie nastawienie
sama nie wiem co bym zrobiła, nie da sie pogadać z nim jakos normalnie?, niech szczerze powie o co chodzi, jesli o to zebys najpierw zrobiła teorie to ja bym chyba przerwała te jazdy zrobiła migiem teorie i wróciła do jazd... a może wpadłaś mu w oko i sie droczy z tobą??;-)