reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-) Kolejny dzień beznadziejna pogoda:sorry:

Tycia to przyjęcie szykuje się jak się patrzy:tak: Powodzenia w przygotowaniach:-) Dobrze, że zdecydowałaś się na pomoc, to i Ty sobie tego dnia troszkę odpoczniesz:tak:

Oj Iratsiu:sorry: Mi już od porodu ukruszył się jeden ząb i muszę z nim porządek zrobić:crazy: Mam nadzieję również, że z wątrobą będzie wszystko w porządku:tak:

Miśka dobrze, że do końca roku jeszcze dwa miesiące tylko;-) Zawsze mogłaś takie zastępstwo dostać od półrocza:sorry:

Oliwieczka ale masz fajne środy;-)

Gosia daj znać jak tam Emilka po bilansie:tak:

Nuśka to już będziecie mieli wszystko wykończone i zapięte na ostatni guzik - extra:-)

Agusia najgorzej jak się nie chce, a trzeba:-p

Miłego dnia Dziewczyny:-):-)

Witam :-)

ja od rana zapieprz w pracy, no bo jutro wolne juz bierzemy i zmykamy nad morze:-):-):rofl2: i wracamy w poniedziałek czyli do pracy dopiero we wtorek:happy:

ale super pogoda się zrobiła, szkoda że Hubek zakatarzony i trochę pokasłuje:-( ale nic tam, jedziemy napewno:tak::-)

Tycia dobrzeze, ze załatwiłaś sobie pomoc, przynajmniej posiedzisz troszke z córka i gośćmi, bo tak to pewnie non-stop w kuchni bys siedziała

Oliwieczka fajnie że masz te środy wolne:-)

ok, zmykam do pracy, musze wszystko pokończyć, potem w domku pakowanko i gotowanko dla Hubka, pakuje jedzonko w słioczki, żebym nie musiała przy garach sterczeć w weekend tylko odgrzewać:-)

miłego dzionka no i weekendu :-)

witam
dziś jakiś ciężki dzień choćnie wiem czemu. od rana piorę bo mieniam wszystkie pościele razem 5 kompletów
no i SZymek po 1,5 godziny chciałą wracać do domu pokazywał że boli brzuszek ale w domu już nic nie pokazuje tylko bawi się w swoim pokoju- może coś mu tam nie pasowało za ciepło pewnie- oby
po południu wnuczek do babci idzie a ja jadę do sklepu szukać dobie dresiku na majówkowe grille bo zapowiadają się 2 i wypad do Starogradu Gdańskiego na zawody konne- jeden konik dziadka będzie startował pierwszy raz wieć wielkie hallo w rodzinie.;-):-)
uciekAM pakować SZymcia bo babcia będzie po nas za kwadrans.

Zmykam do domu :-) przedłuzony weekend czas zacząć:-):-):-)

życzę wam wypoczynku i radości na te dni no i wspaniałej pogody oczywiście!!!:tak::-) do "zobaczenia" we wtorek

papa

Justynka zazdroszcze:-).Bawcie się super i wracajcie cali i zdrowi:tak:.Szczęśliwej i spokojnej podróży:tak:.

Dziewczyny byłam w tym upale na zakupach.Kombiak to malo jak sie okazało:szok::-D.Strasznie się cieszę,że mam tą pania:-):tak:.Dosłownie wszystko za mnie robi:szok: i jeszcze we dwie obsłużą gości w niedzielę:tak:.Płacę 500 zł,wiec jak na taki wypas to nie za dużo:happy:.

Na ostatnią chwilę malowaliśmy jeszcze duży pokój,gdzie zawsze przyjmujemy gości:baffled:.Nie mam już siły,a czasu coraz mniej:baffled:.
Jutro jeszcze jadę kupic sobie coś do ubrania,niby coś mam,ale przestalo mi się podobac...:sorry::baffled:.
Kupiłam dziś Kondziowi spodnie w kancik i kamizelke:-).Już sobie wyobrażam jak fajowo będzie wyglądał:-D:-D:-D.
Nie będę wspominac ile dzis wydałam:sorry:.Na samo mięso prawie 400 zł:szok:.
No nic nie marudze;-).
Pozdrowionka:-):tak:.

reklama
Witam BB-Babeczki.
Kuba wstało 6.00(a ja poszłam spać o 2.00:szok:),więc padam na pyszczek.Słonko świeci,jak umęczę Kubulę na spacerku,to pójdę spać z nim o 12.00,trochę odsapnę.:tak:
A tak w ogóle miłego dzionka,dla wyjeżdzających-super wyjazdu,dla imprezujących-super imprez.Pa:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry