reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam. Ja też niewyspana, bo o 4 się obudziłam i nie mogłam zasnąć, a jak koło 5 zachciało mi się spać, to Oli zaczęła się kręcić i popłakiwać przez sen wołając:
- Ja nie chcę bajki, chcę iść na plac zabaw! I tak chyba z pół godziny jęczała :baffled:

Witam:-)

Jakie tu pustki:sorry: Mało się udzielam, bo Oliver od paru dni śpi kiepsko w dzień:sorry: Na temat pogody to ja się nie będę wypowiadała:dry: Leje, leje i jeszcze raz... a wczoraj po południu już tak ładnie się rozpogodziło:sorry: Zaraz czeka mnie sprzątanie, obiad i tak jak codzień:sorry:

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Witam

u nas dzis wolnego nie ma - za to wolny dzien w poniedzialek. A dla mnie dzien jak co dzien - az ciagle tego samego pisac sie nie chce. ZA to jutro jak bedzie ladna pogoda pojedziemy do ZOO, a jak nie bedzie ladnie to do Sea Life (takie jakby oceanarium). W obydwu miejscach juz bylismy, ale nie zaszkodzi wybrac sie jeszcze raz.

Udanego dnia wszystkim :tak::tak::tak:

A my dziś w domku tzn bez wyjazdów dziś ;-)

troszkę allegro zrobiłam miałam przerabiać zdjęcia ale ledwo normalnie zrobiłam aukcję :sorry: może dla jednego ciuszka to jeszcze bym miała czas ;-)

zaraz zmykamy dalej na dwór poleżałam na balkonie ale taki upał ze nie dawałam rady musze pomyśleć nad basenikiem dla Emilki na balkon bo zeszłoroczny gdzieś wyparował ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry