reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)

Rosmerta, miłego wypoczynku życzę :tak:

Tycia, dobrze, że masz te panie do pomocy, bo samemu byłoby rzeczywiście ciężko. No i koszty, to sobie wyobrażam jakie, bo wiem jakie są ceny. W każdym razie dużo siły i wytrwałości :tak:

U nas weekend majowy nie będzie się generalnie różnił od dni powszednich. Pewnie spotkamy się ze znajomymi, a tak poza tym to nic szczególnego nie planujemy.

reklama
Irtasia, powodzenia i na jeździe i u dentysty :sorry2:

A jak mam do Was pytanie: czy w sobotę 2 maja są wszystkie sklepy pootwierane normalnie :confused:
Chodzi mi o to, czy kupię w sobotę chleb :confused:

Witam:-)

Rosmerta, Oliwieczka udanego wypadu:tak:
Iratsiu ja również życzę Ci powodzenia dzisiaj;-)
Kasiu ja nie pomogę, bo nie mam pojęcia:no:

Miłego dnia Wam życzę:tak:

Witam :-)

Kasiad u nas osiedlowy sklep jest normalnie otwarty w sobotę i myślę że wszędzie większość sklepów też.
Nawet jutro 1 maja będzie otwarty, tyle że nieco krócej.

Irtasia, powodzenia i na jeździe i u dentysty :sorry2:

Iratsiu ja również życzę Ci powodzenia dzisiaj;-)
Jakos przezylam :-) dentysta zrobil ponownie moja 2 i 3 a we wtorek nastepne jak do tej pory znow sie te nie posypia:-D
No a na jezdzie tez bylo nawet OK raz mnie lekko zdenerwowal jak sie zapytalam o teorie a on oczywiscie ta sama spiewke co w zeszlym tygodniu ze zobaczy czy sa wolne miejsca ale potem mnie tak rozsmieszyl jak zagladal do swojego terminarza a tam z tylu ma taki samochodowy slownik i jak zaczol lamac polsczyzne to niewytrzymalam normalnie pekalam ze smiechu prawie by mi banki nosem poszly:-D

A jak mam do Was pytanie: czy w sobotę 2 maja są wszystkie sklepy pootwierane normalnie :confused:
Chodzi mi o to, czy kupię w sobotę chleb :confused:
Kasiad pewnie kupisz choć u mnie piekarnia gdzie pracuje ma zamknięte ;-)oni zawsze wolą sami poleniuchować w taki dzień i z tym mamy dobrze a sklepy są czynne w większości jak to w sobotę bynajmniej u mnie ;-)

ja zawsze i tak mam zamrożony chleb wiec się w takie dni nie martwię w mikrofali odmrażam i mam cieplutki ;-):tak:

a my wróciliśmy od T wypraliśmy Emi dywanik teraz jest jak nowy :szok: a myślałam że nie da się juz go uratować :-D potem spacerek po lesie i nad jeziorkiem a na dworze pełno meszek muszek i innych gryzących owadów :wściekła/y:nie szło posiedzieć spokojnie :no:

reklama
czesc ja tylko na chwilkę
zycze wam miłego weekendu a sama ide sie pakować :tak:
Do poniedziałku!

Irtasia o dentyscie mi juz nic nie mów, tak mi zeby poleciały ale to nie zaraz po karmieniu tylko własnie teraz :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry