reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
No szkoda, że Patch się nie odzywa :-( też jestem ciekawa, jak sobie radzi z dziećmi.
My wczoraj byliśmy w Toruniu, pochodziliśmy sobie po starym mieście, bardzo sympatyczną wycieczkę sobie zrobiliśmy z teściami :tak:

reklama
Witam:-)
No i sobie znow wykrakalam bo kawalek mojego zeba z 3-ki sie wlasnie ponownie ukruszyl :wściekła/y: juz mi go 4 robili:wściekła/y: i wytrzymuje tylko od 2 do 5 dni i blomba wypada teraz za 2-3 dni wyleci reszta:baffled:

Witam;-)
i jak tam dziewczyny majóweka mija:confused2:pustki na forum wiekszosc pewnie w rozjazdach to super
my moze jutro na grilla skoczymy nad jeziorko bo tak to w domku zamulamy

:eek::laugh2:
Dobrze się domyślałam, że Małgosia_23 to Gosia_k23 :confused:
:tak:dobrze

Witam :-)

i znów od rana upał mu już dawno po zakupach i spacerku z psem już nawet obiad się gotuje ale to muszę wyrobić się wcześniej bo potem jedziemy do T ;-)

wiecie może co jest dobre na ugryzienia po meszkach bo mam nogi aż opuchnięte i wielkie ślady po ugryzieniach pije wapno ale nic nie pomaga no i smaruje brosem w żelu :sorry:

Gosiu moze fenistil w żelu spróbuj

dzięki Madzia :tak:

w domu mam bros w żelu byłam w aptece i nic nie mają innego :baffled: niby w poniedziałek im przywiozą bo wszyscy wykupili zapasy do tego czasu sie zadrapię :wściekła/y:

muszę sobie zrobić okłady z sody z wodą niby to coś pomaga teraz wyczytałam wiec zobaczymy żeby chociaż swędzenie złagodziło :sorry2:

Gosiu,ja tez zawsze smaruje dzieciaki Fenistilem:tak:.
Melduję sie na chwile,padam na pysk i boję się,że czegoś zapomnę:sorry:.
Wstaje po 4,bo na 5 mamy fryzjera:szok:.Stoły poustawiane.ma byc 16 dorosłych+7 dzieci:tak:.
Trzymajcie za nas kciuki!:-):tak:

witam poweselnie
czuję się nieszczególnie hehe ale to efekt picia na równi z facetami bleee

Tyciu trzymam kciuki, będzie dobrze zobaczysz :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry